lučka 25 -> RE: težim in težim?? (28.6.2006 22:34:37)
|
Ksia, mislim, da imaš isti problem, kot sem ga imela jaz. Veliko moških misli, da to na vsake toliko seksaš, pa kar je. Je pa res, da se oni ne pogovarjajo o ciklusih, ovulaciji,... kot me in enostavno niso v tem. Nas telo ves čas opominja na spremebe in se o tem veliko pogovarjamo. Moj [sm=love.gif] je v začetku tudi tako govoril, ko pa je slišal od svakinje, najine prijateljice,... da imajo težave pri zanositvi ga je pa pričelo malo bolj zanimati in je ugotovil, da ovulacija (sproščanje jačeca) traja max 24 ur ali manj, me je pa začel bolj razumeti in zakaj sem prej rekla zdaj pa so tisti dnevi, ko morava. Od takrat dalje ni problemov in res [sm=sloncek.gif] vsak drugi dan. Malo mu razloži kako se obnaša žensko telo, pa bo mogoče bolj zastopil in razumel, da je to, ko ga ti prosiš psihična obremenitev in zato veliko MANJŠA možnost, da ugledata tako željene [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]. Pa kar pogumno in sproščeno (ojoj, kdo to pravi! Jaz, ki še kar nisem zmožna vse vzeti na bol sproščen način).
|
|
|
|