Žabika -> RE: Marčevke (21.8.2006 20:49:30)
|
NMJ: čestitke za pridelana dva [sm=duda.gif]. Ful sem vesela in ti želim vse naj naj! Drugače ste se pa danes tako razpisale, da ni res. Prejšnjih 14 dni sem med dopustom lahko redno spremljala odgovore, danes sem pa morala kar tri nove strani odpreti! Dobrodošle vse nove [sm=nosecka.gif] in vsem za uspešno opravljene preglede. Malo sem gledala, da jih je veliko še decembra, drugače pa močno vodimo marčice! Jaz pa že komaj čakam jutri, ko imam NS! Srčno upam, da bo vse ok! Drugače se počutim ok, edine težave imam s spanjem - po prvem obisku WC-ja ne morem in ne morem zaspati! Pa grem malo knjigo brat, ratam zaspana, ko pa ugasnem luč se spet zbudi sovica v meni, ki mi ne pusti zaspati. Tako sem se danes mučila od 2-5h, potem sem pa le zaspala, samo kaj ko sem imela budilko za 5:50. Potem pa ne in ne vstat! No ja pa tudi glivice me še kar in kar napadajo - malo sem se že navadila na to golazen, samo upam, da moji pikici ne škodi preveč! Karina: da ne boš mislila, da te kaj obsojam, samo zanimal me je razlog - v tvojem primeru je čisto logično, da si na bolniški in da boš tudi ostala. Sama pa si močno močno želim delati čimdalj, ker si ne predstavljam biti doma toliko časa. Samo upam, da mi bo uspelo. Imam pa že zdej pri 12t problem s službeno uniformo; danes po 14 dneh dopusta so mi bile hlače totalno neudobne, tako da sem popoldne po mestu iskala kakšne bele lanene nosečniške hlače - ampak ni od poletja čisto nič podobnega ostalo! Bom še malo pobrskala, drugače pa še ne vem kaj bom naredila. A ste si ve kaj zmerile obseg preko popka? Meni se je od začetka nosečnosti povečal že kar za 5 cm - zdi se mi ogromno! No, sem pa 30letnica in neporočena, sva pa s fantom že zelo zelo dolgo skupaj! Čist sem se razpisala, zdej grem pa še malo likat, potem pa upam, da spat in ne bedet! Lp, Ž.
|
|
|
|