tinaaja -> RE: Marčevke (14.8.2006 14:27:45)
|
Oj, tok o mojem dajanju krvi.. leoonisce ne dela, se enkrat bo treba.. Meni so NS v porodnisnici delali vaginalno, ker imam maternico ful zadaj in ni videla.. Spehka imam nekaj, ampak mislim, da ne tok, da ne bi mogla zarad tega. Dobila sem rezultate takoj, ker so bili katastrofalni, NS 7mm, tveganje 1:4.. Svet se mi je porusu. Ampak to je toook redko. Tud ce je NS malo vecja kot normalna do3,5mm), je v veliki vecini OK - prestudirala 110strani uradne litarature o NS.. Jaz mislim, da mi bo spet naredila vagainalno NS, ce pa ne pa tok boljs. Meaa - lahko da ni nic, Pusko pa je ze pisal o tem, da je lahko vzrok tudi kaj nezelenega. AMpak meni se je to zgodilo v prejsnji nosencosti, pa je bilo "OK" - je zivel, kljub kromosomski napaki, ki pa ni imela veze z znaki. Meni je slabo cez dan, vcasih bolj, vcasih manj, utrujena sem velik manj kot pred kaksnim mesecem, joske me bolijo na dostik, malo blj obcutljive bradavice imam, ampak ni tok izrazito vse skup (razen momentalnih hudih slabosti). Sibam na kosilo.. Papa
|
|
|
|