draja
|
Moje zlate punce hvala za skrb in lepe želje. Jaz sem ravno s pregleda in je plodovnice res zelo, zelo malo in moram jutri ob 8-ih v P . Sem zelo vesela, da grem, ker ta 2 dni sem se zelo živcirala, pa ni vredno. Sem jo pa natančno izprašala, če premalo plodovnice lahko pomeni, da je kaj z otrokovimi ledvičkami narobe pa je rekla, da absolutno ne, da to bi bilo vidno že prej in da je povsem normalno, da se na koncu količina plodovnice zmanjšuje, samo če se pač prehitro, je treba sprožiti. Pupa je bila na CTG zelo živahna in se baje še dobro počuti, samo je bogica čisto utesnjena. Po moje bo čisto speštana ven prišla revica moja . V glavnem jutri grem v P, in sicer bom poklicala v Postojno, če lahko k njim. Ker ni indikacij da bi bilo karkoli narobe z otrokom, bi raje rodila tam, čeprav bi blo pa fino če bi bili s Pikco cimri v Lj . Če pa so slučajno prezasedeni ali kaj podobnega pa šibnemo v LJ. Upam, da še ujamemo marec in jutri dobimo našo princesko, je pa seveda možno tudi, da me pošljejo še domov ali pa zadržijo na opazovanju brez sprožitve. Pikca tebi in tvoji družini pa želim ekspresno okrevanje, da boste lahko odšli po svojega malčka. Ena za vse vas. Dajadada tole s tvojim Nejcem j epa res kar malo grozljivo prebrati. No, važno je seveda le, da je zdaj z njim vse v najlepšem redu in da pridno papica in se redi, samo ti da pa misliti. Jaz sem se že itak odločila, da ko bom naslednjič noseča, si bom na koncu plačala en UZ. Jaz sem namreč zadnjega imela v 30/2 tednu in če ne bi bila moja g. na dopustu verjetno še zdaj ne bi imela merjenja pretokov, ki mi jih je delala nadomestna g. Amy, Tinaaja, Dajadada, jjasna in ostale mamice meni je tako lepo, ker niste pozabila na nas čakajoče in nas še naprej spodbujate in tolažite, kljub temu, da verjamem da vam primanjkuje časa. Res zelo, zelo lepo od vas. Nam to zelo veliko pomeni. Ena za vas. Vrtnica30 dobrodošla nazaj in poljubček tvoji princeski Nuši. Anna2007 in LeINA želim vama isto kot sebi - DA ŽE KONČNO POSTANEMO MAMICE!!!
|