Lejci -> RE: Marčevke (29.7.2006 8:49:30)
|
Živjo punce, No pa sem našla čas, da kaj napišem. V službi je gužva do konca, doma pa potem niti videt ne morem računalnika. In v tej vročini imam tudi raje, da je ugasnjen. Na prvem pregledu smo bili v torek, srček dela, veliki smo pa 1,4 cm :) Pa tudi materinsko knjižico sem dobila. Drugi pregled imam "šele" 30.8., teden prej pa nuhalno. Seveda mi je še vedno slabo in to po cele dneve, da ne omenjam kakšnih izletov v trgovino, tam je najhujš... Vsi tisti ljudje, vonji, slab zrak... se mi kar vrti in ponavadi komaj čakam, da spokam ven. Moj dragi je tega seveda vesel :)) Sicer pa glih zarad tega je trgovino bolj ali manj prevzel on. Druga najhujša stvar mi je pa vonj po oprani posodi iz pomivalca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Grozljiv smrad... In isto se mi je zameril tuš gel... Ah , ja:) A še katera tok težko prenaša službo v teh dneh? Jaz definitivno komaj čakam hladnejše dni, ker v pisarni nimamo niti ventilatorja, kaj šele klime in ko se enkrat vročina zabije not, je konec. Sam dobr, da je trenutno najhujši sodelavec na dopustu, da imam vsaj približno normalen zrak... Tip se žal ne umiva prepogosto, potem si pa mislite, kakšno je notri[sm=smiley11.gif] Pred 3 tedni je prišel celo bolan v pisarno in to z odprto bolniško in antibiotiki. Me je tko fino okužil, da še danes ne morem nehat kašljat. Res, [sm=smiley35.gif]. In a je že katera povedala svojim domačim? Midva sva povedala samo parim najbližnjim prijateljem, včeraj pa tudi taščici in tastu, ki sta bila zelo vesela. Mojedva sta pa trenutno na dopustu in računam na ponedeljek... No tko, bom zaklučila tale moj prosti spis :) Vsem vam želim lep, ne prevroč vikend :) LP!!!
|
|
|
|