Anonimen -> RE: dude in stekleničke (29.6.2006 9:04:55)
|
Jaz sem za vsak slučaj, preden sem rodila, kupila dve steklenički. Eno manjšo za čaj in eno večjo za mleko. Bodi pozorna tudi na to, da bodo stekleničke kompatibilne s kakšno črpalko za črpat mleko, če jo boš slučajno rabila. Jaz sem jo, čeprav 14 dni. Takrat si mleko namreč napumpaš direktno v stekleničko, ki je ponavadi že zraven črpalke. Vsaj pri Aventu je tako. In ker sem jaz prej kupila NUKovo stekleničko, je potem nisem nič rabila, ampak sem mogla dokupit še Aventove. Včasih so bile Aventove stekleničke boljše zato, ker so imele širši vrat, da se je steklenička lahko pomila z običajno gobo za pomivanje posode, ne pa s ščetko, s katero se težko pomije, kot moraš to polčeti pri ožjih stekleničkah. Ampak menda so zdaj tudi Nukove že širše. Na to bodi tudi pozorna. Cucelj za stekleničko je meni boljši silikonski. Ker kavčukov se hitreje uniči (smrdi), pa še tako je mehek, da jaz ene dvakrat, ko sem poskusila dati otroku piti po tem cuclju, sploh nisem vedela, ali je cucelj preveč v ustih, ali je prepognjen ... Meni je boljši silikovski, ker je trd in dlje obstojen. Aja, drugače bi pa jaz, tudi če bi dojila, otroka vendarle navadila piti tudi po stelenički čaj, za vsak slučaj, da niso potem problemi, če zmanjka mleka ali se ne vem zaradi česa ne sme več dojit, otrok pa niti pod razno ne zna piti po steklenički. Nič ni narobe, če je malo navajen tudi tega. Dudiki sem jaz kupila dve, eno silikonsko, anatomsko oblikovano, in eno kavčukovo, navadno, okroglo. In res se je z navadno danil, anatomsko (od Nuka) je pa takoj sprejel. Sem pa (prekuhani) dudi vzela s seboj v proodnišnico.
|
|
|
|