Kaj jedo in kaj ne (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

benika -> Kaj jedo in kaj ne (28.6.2006 10:28:36)

Pa dajmo malo napisat, kaj vaši dojenčki radi jedo in česa sploh ne marajo.

Naš mulc obožuje banano, hruške, zelenjavno rižoto in njoke, naravnost sovraži pa jabolka in jagode.

Bubamaraa -> RE: Kaj jedo in kaj ne (28.6.2006 10:45:03)

Moja Danaja obožuje špagete, meso, pizzo, krompirček, jagode, maline, jabolko, rdečo peso skratka vse ima rada, ker sem razmišljala kar ne mara pa se ne spomnim kaj bi to bilo......npr. ni ljubiteljica lazanje 

tulip -> RE: Kaj jedo in kaj ne (28.6.2006 11:30:40)

Naš z veseljem poje vse kar dobi![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Metuljček Cekinček -> RE: Kaj jedo in kaj ne (29.6.2006 20:48:02)

Naš skoraj osemmesečnik obožuje banano, pire krompir, zelenjavno juhico in skutke ljubljanskih mlekarn.

Ne mara pa brokolija - razen če mu zraven zmešam malo banane (bljak!!!).

Anonimen -> RE: Kaj jedo in kaj ne (29.6.2006 20:55:29)

Kar vse poje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Najraje meso, ribe, navadni jogurt, jabolko, čokolado.

natalia -> RE: Kaj jedo in kaj ne (29.6.2006 22:07:44)

naša lumpa se še sicer ne more primerjati z vašimi, poje pa vse kar ji dam na krožnik: jabolko, banano, hruško,maline,breskve, marelice, borovnice, korenček,krompir,melono, lubenico, sladoled- vse razen cvetače.

lp

tina104 -> RE: Kaj jedo in kaj ne (30.6.2006 10:37:14)

Ne je skoraj nobenega sadja oz. poje sadja zelo malo. Rad ima Fruchtzwerge, meso, kruh. Najraje je tisto, kar mene vidi, da jem, ampak s sadjem ga še vseeno ne prepričam.
Aja, mleko (dojenje) pa je še vedno njegova res najljubša hrana.

Anonimen -> RE: Kaj jedo in kaj ne (1.7.2006 20:48:13)

naša je vse, bolj je kislo bl je fino. ni pa prov ne vem kaka ljubiteljica kruha z namazi. kaka mrmelada še ostalo pa ne, nasploh ne poje skor nič kruha. pa mlek pije samo po flaši, tut kakava ne mara recimo iz šalce.

Stran: [1]