KIRA -> marmelada (28.6.2006 9:26:37)
|
tega nisem počela že leta, sploh pa ne sama, vedno sem samo pomagala mami. namreč vkuhavanja marmelade. sedaj pa ob tolikšni količini sonca, jagode lepo zorijo in jih ne folgamo jest. čeprav je moja tamala kot nora nanje, so začele ostajat. (vsaj jagod imamo preveč, če že drugega ne...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) no, pa sem vzela eno malenkost, pa sem jih vkuhala v marmelado. vam povem, da je ratala perfektna, 100x boljša kot kera koli kupljena. tud moja mami je rekla, da je odlična. uporabila sem pa razmerje 600g jagod 400g marmelade, 1 gelfix oz. želin.ni blo glih za poln kozarec je pa takooo dobra da se je ne moremo najest. saj ni mišljena za dalj časa, ampak bolj za sproti, pa da sadje ne gre v nič.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] a še kera vkuhava sama?
|
|
|
|