Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
18 mesečnik in cepljenje 28.6.2006 9:19:46
|
|
|
|
asso
|
Najbrž, da je bila ta tema že fajn obdelana, ampak dokler najdem... bom prej rodila... Včeraj smo bili v posvetovalnici pri 18 m in je naša dobila še zadnjo pikico. Problem je v tem, da je zvečer imela vročino. Ali je možno, da je to reakcija na cepivo? Sicer me je zdravnica opozorila na možne reakcije na cepivo in moti me to, da je omenila, da vročina ne pride zaradi cepljenja, da če bo vročina, da bo kaj drugega ne od cepljenja, in da je potrebno priti nazaj... Jaz sicer mislim, da je od cepljenja, ker prej ni kazala nobenega znaka, da bi bilo z njo kaj narobe. Bomo videli danes kako bo - namreč še spi... Lp
|
|
RE: 18 mesečnik in cepljenje 28.6.2006 12:52:26
|
|
|
|
mala
|
Ja lahko je od cepljenja, meni je tako zdravnica rekla, adam je imel vročino okoli 38.5 mislim,da je trajala okoli 3 dni
|
|
|
|
RE: 18 mesečnik in cepljenje 28.6.2006 13:28:05
|
|
|
|
asso
|
Uf, tako dolgo. V tej vročini pa še vročino imet... Mislim, da je danes že več nima, ker je pri noni in ne vem kako uspešno ji jo je izmerila...
|
|
RE: 18 mesečnik in cepljenje 28.6.2006 13:28:34
|
|
|
|
Maxica
|
Ja, čist možno je, da je vročina od cepljenja. Malo jo opazuj, pa če bo lih prehudo ali predolgo trajalo, jo pa kar pelji nazaj. Ampak verjetno je to res posledica cepljenja. Srečno.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?