Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali ovčka poleti hladi? 28.6.2006 21:11:34
|
|
|
|
Seven*
|
Anonimna. Usnjenih cevljev ze dolgo nisem kupila. Je pa drugace, ce svinjo pojes in potem uporabis se njeno kozo. Da je pa tale ovca sla med prehrambene izdelke, je pa zelo malo verjetno. Za take koze imajo ovce posebej za vzrejo. Ah ja..
|
|
RE: Ali ovčka poleti hladi? 28.6.2006 21:15:09
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: NR Očitno ji je tako všeč, da še ni prišla iz terase . Da se ni prehladila?
|
|
RE: Ali ovčka poleti hladi? 28.6.2006 21:36:50
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Da se ni prehladila? Ja nikoli se ne ve,javi se pa tudi ne, mogoče ji pa že iz rite kaplja
|
|
RE: Ali ovčka poleti hladi? 29.6.2006 9:59:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ženske rit mi ni zašvicala . Ja, je bilo fajn, pa sem si vzela malo trenutek ta čas ko je Max ajal. Potem smo se pa šli čopkat. Ampak, jaz kljub temu Maxa ne bom dala gor, raje dam bombažno plenico pod njega. Folk v MS, bi verjetno mislil, da sem z Marsa. Jaz v kratkih hlačkah, on pa na ovčki
|
|
|
|
RE: Ali ovčka poleti hladi? 29.6.2006 10:01:49
|
|
|
|
Anonimen
|
No pa grem spet na ovčko, je še od včeraj tam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.