Marina_ -> Za smeh... (27.6.2006 18:26:16)
|
Moz gre sredi noci na stranisce in, ko se vrne, zbudi zeno in ji rece: "Nekaj carobnega se je zgodilo. sel sem na stranisce in se je luc sama od sebe prizgala. Potem, ko sem koncal pa je sama od sebe ugasnila. "carovnija!" zena mu odgovori "Nobena carovnija, kmet. Spet si se v hladilnik Kaj dobis če bosanca vrzes v reko? Batine Kaj je to susa? Ko telegraf stanga za cuckom laufa, da bi jo poscal Saska je imela majhne prsi, zato je sla k doktorju> Novaku po nasvet, kako naj si jih poveča. Svetoval ji je: "Vsako jutro po prhanju podrgnite svoji bradavički in recite: 'Tingeltangel moje broske, jaz bi rada večje joske.'" Saska je nekaj mesecev masirala svoje prsi in zadeva je resnično začela delovati. Zrasle so ji čudovite prsi. Nekega dne pa je prepozno vstala in se je sele na avtobusu spomnila na jutranji obred. Ker ni hotela izgubiti svojih čudovitih prsi, je obred opravila kar sredi avtobusa in rekla: "Tingeltangel moje broske, jaz bi rada večje joske." Fant, ki je sedel v blizni, se ji je nasmehnil in jo vprasal: "Ali morda hodite k doktorju Novaku?" "Kako pa veste?" Fant ji odgovori: "Tika taka moja ur'ca, jaz bi rabu več'ga k...." :))))))))
|
|
|
|