tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: delfinčica Kakšne so potemtakem posledice, če oseba A prerokuje osebam B, C in D v tvoji prisotnosti (sam odkloniš sodelovanje) v tvojem stanovanju oz. balkonu? Ta tema je tako kompleksna in se stalno navezuje na samo izhodišče, da jo je nemogoče obdelati. Bom malo probal, samo verjetno bo pri večini povzročila blokado. Ker ne gre za prerokovanje ne za zdravljenje. Gre za tvoj odnos z Bogom. Vse se tu začne in tu konča. Če bi ti lahko povedal točno kakšne so posledice bi to bilo zelo blizu magije, ker samo v magiji je vse blizu kolikor se le da 1:1 - t.j. nekaj narediš in nekaj je posledica. Tvoj odnos z Bogom pa ni 1:1 - t.j. molim to in dobim to, naredim to in se zgodi to. Tega v veri ni. Že v tem se razlikuje molitev Bogu od magije. Ker ko ti moliš k Bogu, mu predajaš svoje življenje, ga priznavaš za tvojega edinega stvarnika in rešenika in mu daješ "svoje življenje". V bistvu je tisti pravi osebni odnos ko v notranjosti čutiš (in to zelo močno): ZGODI SE TVOJA VOLJA. Prosim te, želim to, vendar to kar je Tvoja volja naj se zgodi. Hvaležen ti bom za uresničitev prošnje in hvaležen sem ti že sedaj če se ne bo uresničila. Ker Ti tako močno zaupam, ker sem s Teboj tako močno povezan, da VEM da je tvoja volja vedno bila, je in bo, samo tisto, kar je za mene in mojo dušo najpomembnejše. Sam sem ujet v fizični svet in skozi takšne oči mislim, da je to kar prosim najboljše, vendar Ti, ki si bil, ki si in ki boš vedno z menoj in me vodiš, edini veš, kaj je najboljše. Če dobro pogledaš skozi svoje življenje boš sigurno videla v njem pomembne trenutke, ko si neko stvar želela in prosila, ter bila prepričana, da je za tebe najboljša, potem pa se ni zgodila in sedja ko gledaš nazaj jasno in razločno vidiš, da je tako res najboljše. Torej če je takšen tvoj odnos z Bogom, potem bodo tudi posledice o katerih sprašuješ točno takšne, kot je za tebe najboljše. Če si daleč od Boga bodo morda močnejše (pogosto smo šele ko smo res na dnu pripravljeni pogledati Gospoda in Ga priznati). Če si mu blizu bodo morda tudi močne, da se ti morda utri vera. Ali pa bodo v obeh primerih manjše ali jih ne bo. To je to in to je bistvo. Poglejmo naprej. Če pa hodiš k vedeževalcem in magom (ki se razi imenujejo zdravilci) pa ne sicer z besedami, temveč z dejanji in mišljenjem enako zgornjo molitev namenjaš silam, ki stojijo za zaveso vedeževalca in maga. Zato so to za njih odrpta vrata in zato lahko delujejo v tvojem življenju.
|