Bazeni na Obali (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Anonimen -> Bazeni na Obali (27.6.2006 15:10:50)

Ojla, punce! Jutri bi naša družinica šla na morje. Imamo devetmesečnega fantka pa me zanima, katere bazene za otroke priporočate - Bernardin? Žusterna? Ne bi radi pretiravali z vodo oz. kopanjem, ampak toliko da mu malo namočimo nogice (itak jih bomo tudi malo v pravem morju), mogoče bi še malo sedel v nizki vodi do pasu in to je to in da bi že do kosila "pribremzali" domov. Fantek je navdušen, če se okrog njega kaj dogaja - sploh nad malimi "škrati", zato sva z možem razmišljala, da bi bili bazenčki, primerni za majhne otroke, zanj zelo zanimivi, saj je tam dosti AKCIJE. Hvala za predloge!  




mala -> RE: Bazeni na Obali (27.6.2006 19:05:27)

Zelo predlagam žusterno-mi smo bili za 1maj tam in je bilo super[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]tamala dva sta uživala 100 na uro, ker imajo v bazenih morsko vodo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] 




Bonnie_RR -> RE: Bazeni na Obali (27.6.2006 20:13:09)

Tudi mi bomo šli v kratkem na morje in se bomo, če bo lepo vreme, "kopali" kar v morju oz. v bazenčku na plaži. V primeru slabega vremena bomo šli pa v bazene v Bernardinu, ki so nam v neposredni bližini.

Lp




lin -> RE: Bazeni na Obali (27.6.2006 22:33:30)

Mi smo vsak dan na Bernardinu.
Meni je ful lušno ker imaš bazen,maš morje maš mivko maš barček imaš trmpolin..................




Stran: [1]