tinka-pepa -> CARSKI REZ (14.7.2004 15:47:42)
|
tudi jaz sem ena od vas s carskim rezom izkušnja - slaba - namen smo imeli 3 otrok sedaj pa bo verjetno ostalo kar pri našem princu. ob 1,30 odtekla voda 7 ,00 dobila umetne popadke odpirala sem se počasi, boleče popadke sem imela takoj in to na 2-3 minute trajali so 45 sek. ob 16 ,00 so rekli zdaj pa bo malo se še morate odpred pa bo ob 19,30 zdaj pa bo odprata čisto ampak detece ni hotlo vem, med popadki so vzeli dojenčku kri da so vidli če se z nkim dobro godi- izvid je bil še vredu, 20,30 so poskusili z iztiskom otroka 2x in drugič je otroček nekak obrno glavico da več ni šlo po naravni poti , in jovo na novo predled in odvzem krvi med popadki, bili so že izstisni. izvid je bil slab in naredili bomo CARSKI REZ, nisem vedla ali naj bom vesela ali naj joče, komaj sem čakala da se rešim, in da bo naš mihec končno pokukal na svet.... rodil se je ob 21,27... videla sem ga naslednji dan, bilo je lepo a mi manjka tisto ko vidiš... ko ga rodiš, si oddahnešin ga stisneš k sebi...davgo ga nisem morala sama dvignit imela sem močne bolečine... oba sma dobivala amtibiotike zarati infekcije... a še zdaj ne vem kakšne... v bolnici sem bila 9 dni...boleč trebuh 6 tednov sigurno potem sem morala jemati neke tablete in kaplice ker so še bili v meni koščki posteljice... ah brez vezveze sedaj smo "zdravi" mimo je.:bravo: imamo:duda:in veliko je pozableno nekaj pa vem da ne bom morala nikoli:( lp in upam da nas ni veliko ki imajo podobno izkušnjo kot jaz lp tinka
|
|
|
|