|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne veva kam
26.6.2006 22:03:06   
dulcinea
Živjo!

Midva z mojim lubitom pa se ne moreva odločit, kam bi šla na morje. Razmišljala sva o južni hrvaški obali al pa celo Grčiji in Španiji. Kje ste vse že bile in kako je bilo. Sicer pa ne vem, če bova še kaj dobila.

LP, D

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne veva kam
26.6.2006 22:15:21   
Mariposa
Meni je bila všeč npr. Sicilija, Zakynthos (pri obeh je za moj okus malo bolj mrzlo morje). Sicilija je lepa, če rentaš avto in se odpraviš malo na oglede mest, ki so čudovita (jaz sem se potepala po severu sicilije), Zakynthos pa je predvsem za poležavati na peščeni plaži in čakati v vodi, da kaka želva priplava mimouser posted image user posted image Drugače mi je tudi lepa Kreta, sploh npr. plaža Vai (tu so baje snemali reklamo za Rum kokos), je pa res, da se Krete bolj spomnim po drugih zadevah kot okoliciuser posted image Te tri destinacije so se mi zdaj prikradle v spomin kot recimo tiste, katere bi spet obiskala. Recimo Krf je bil meni čisto brezvezen, pa ne vem zakaj. Letos bi pa šla, če mi bo čas dopuščal (grem še enkrat za 14 dni na Kreto) malo bližje, in sicer v Bibioneuser posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2006 22:31:44   
Anonimen
Kaj pa Korzika?

Kdaj pa gresta?

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2006 22:55:38   
Marogica
Samo ne na Hrvaško, kamorkoli bosta šla, je bolje. Torej moj predlog: Grčija, J Italija, Bolgarija.

p.s. mi pač gremo še vedno na Hrvaško, ker imamo prikolico doli in nas pač dopust ceneje pride, drugače me Hrvati ne bi več videli....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2006 23:23:23   
rija
Grčija user posted image user posted image  moja velika ljubezen.....

Pa ziher se bo še kaj našlo. Probaj Intelekto....kakšen last minute, kakšen fajn otok......aaaaaaaaaaaaahhh

na tej plaži sem nemarno uživala.....

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 26.6.2006 23:28:47 >

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.6.2006 7:19:49   
al1*
Jaz bi šla ali kakšno last minut varianto v Grčijo ali pa z avtom na Korziko.

lp

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.6.2006 8:10:52   
viv_
Pejta z avtom na Sicilijo, ful ful ful lepo ... user posted image

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.6.2006 9:34:33   
dulcinea
Hvala za vse destinavcije, ki ste mi jih ppredlagale. Njami, tiste slike... Vidim, da ni nobena predlagala Hrvaške...

Fora je v tem, da še ne veva, kdaj greva. Kar se tiče mene, mam od 13.julija do 20 avgusta fraj, moj pa bo moral se odločit, kdaj bo zaprosil za dopust. Sicer je pa vse odvisno, če bo naredil strokovnega drugo sredo.

Vam sporočim, kam se bova odločila.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?