Olivija -> RE: DJERBA (28.6.2006 0:41:30)
|
Živjo, mi smo se ravno prejšnji teden vrnili z Djerbe z našo takrat še devetmesečnico. Imeli smo se pa prav fino. Ker si je pa Julija takoj prvi večer razbila ustnico, smo spoznali tudi kliniko in zelo prijazne zdravnike [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] . Dobila je dva šiva, kirurg je takoj priletel od doma in cel postopek so nama natačno razložili. Splošni zdravnik je znal angleško, tako da se nama ni bilo treba dolgo matrati s francoščino. Hrana je bila tudi zelo dobra, imeli smo AI (ustekleničena voda, koktelji in brisače - vse vključeno), tako da sta tamali dve imeli redne obroke in še mnogo manjših vmes. Julija je jedla riž z raznimi omakami, krompir, kus-kus, bučke, ... . Šli smo pa s Kompasom. Tudi druge družine z majhnimi otroci, ki so bili v drugih hotelih, so bile zelo zadvoljne, ne spomnim se, da bi kdo omenjal kakšen težave. Kar se pa vode tiče je pa tako, midva tudi na Hrvaških otokih ne pijeva vode iz pipe, tako da voda res ni noben faktor (meni je včasih še ljubljanska sumljiva, naši gorenjski pa zaenkrat še kr zaupam). Če bi pa slučajno katera od naših dveh kazala znake driske, bi ju pa zagotovo peljala takoj v njihovo kliniko, ker nobeno oglje ali pa karkoli iz naše domače lekarne ne pomaga pri teh driskah. Take so moje izkušnje iz Egipta, meni je pomagalo neko njihovo zdravilo, ki je drisko ustavilo v petih minutah. Lepo se imejte!
|
|
|
|