|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj spet noseča?
3.1.2007 12:08:37   
najina pikica*
jst sm našega korenjaka rodila julija 2006 in je zdaj star 6 mes.na prvem pregledu me je g uprašala za zaščito pa sm rekla,da se nebi zaščitla,ker nameravava imeti še enga sončka...moja g. pravi da je fajn da je vsaj 1.5 al 2 leti razlike,če nočem lulat v pojstlo pri 30-tih,no mal za šalo mal zares!pa sva se kljub temu odločila,da se otrudva pri telovadbi še za enga user posted image
Imam pa prijateljico,ki ima tri zaporedoma,rodila na začetku maja zanosila junina,....rodila feb.,zanosila aprila....user posted image

(odgovor članu Mimmi78)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.1.2007 12:35:00   
Aja32
Moj ginekolog se ne strinja s tem, da se ne vem kako dolgo čaka... Da se ne sme pretirano komplicirati pri taki zadeve... Že tako se ti lahko zgodi, da ne zanosiš takoj, pa gre kakšen mesec, dva, tri mimo... On je pač privrženec tega, da so v starih časih rojevali enega za drugim, pa ni bilo problema... user posted image user posted image user posted image Malo v hecu malo zares...
Rekel je, da če je porod potekal brez komplikacij in da se je menstruacija lepo vrnila nazaj na svoj tir, da potem ni problema, ker je telo pripravljeno za to...

Meni osebno je rekel, da lahko zanosim po treh mesecih... No, mi smo še malo počakali, da je bilo šest mesecev mimo.. . Tako, da bomo imeli razliko 16 mesecev...

Lp A

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.1.2007 14:35:41   
Nisaa
Ja sem mela sprožen porod 1 mesec prej zaradi mojega pritiska ,je bil pa tud vakuum tko da nos ej bomo vidl kaj bo rekla,čeprav mi ona ni hotla sprožit poroda me je obdržala v bolnici da mi pritisk zbije pa pride drug ginik. pa reče mi bomo pa kar rodiluser posted image .Sicer smo pa na prvega čakal skor 6 let tko da zdej res nisem mislla da lohk kar tko hitr mislm pomoje je bla taka sreča da večje ni.Mimmi78 kolk pa si noseča??Jst pojma nimam že komaj čakam danes teden da mi končno pove mal me le skrbi da nebo že prepozno za nuhalno!user posted image

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.1.2007 17:14:55   
Mimmi78
Po moje sem noseča 1-2 mes (ne morem reč zagotovo, ker še nisem imela M). Jutri grem h G, pa upam, da bo kaj več vedel :). Ravno danes sem klicala, da sem se naročila, pa me sestra vpraša po 1. dnevu zadnje M in ji odgovorim, da v letu 2005 user posted image  Upam, da bo vse ok.
lp

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.1.2007 17:26:41   
Strawberrie Cherrie
Madona, moj tut hoče, da polet začneva delat novgauser posted image ? Kako pa naj sfolgam dva otročka, enega scartlanega user posted image , pa se user posted image , ki tut potrebuje pozornost?????????? Aja, pa rodit ne grem še 1xuser posted image

(odgovor članu Mimmi78)
Neposredna povezava do sporočila: 30
4.1.2007 14:37:17   
Lianna
Pomoje ti bo šlo. Naši prijatelji imajo tako:
1. otrok- januar 1988
2. otrok- december 1988

Torej v enem letu dva otroka=)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.1.2007 19:27:18   
Nisaa
Mimmi78 a že veš kdaj boste mel dojenčka????user posted image

Papa Nina

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 32
7.1.2007 21:24:29   
Mimmi78
G mi je PDP določila 30. avg. To pomeni, da sva ga z mojim nardila sredi novembra?? Ne najdem nosečniškega koledarja (okroglega, kjer so vsi pomembni datumi, brskam, brskam, ampak očitno sem ga nekam dobro pospravila. Nisem mislila, da ga bom spet rabla tako kmalu), ampak imam občutek, da mi bo G še spreminjala PDP. Jaz sem test delala 20.dec 06 in se mi zdi da je bolj kot velikost ploda (saj verjetno še ne more nič določiti na podlagi ploda, je šele 6 mm velik), za pdp upoštevala datum ko je test pokazal dve črtici. Na NS pa sem naročena drug mesec. Sem pa že ful pozabla kako je bilo v 1 nosečnosti, pa spet spremljam vse možne forume o nosečnosti, kolikor mi čas (moj otroček, pa še šola) dopušča.
Upam, da se tudi ti super počutiš in da je vse OK. A ta teden imaš pa ti pregled pri G? Moja je ful dramatizirala, ker naj bi bilo vse tako hitro. Pa bom spet pri G vsak mesec, pa komaj sem se je znebila.
lp

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
7.1.2007 21:31:30   
Nisaa
Ja jstmam v sredo pregled ma komi že čakam da zvem kdaj bo.Jst sem pa test konec novembra naredila tko da... no sej bomo vidl ko bo pa bo sam nesmem mislt na porod pol pa greuser posted image

Papa Nina

(odgovor članu Mimmi78)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.1.2007 11:33:45   
Mimmi78
Jest že prvič nisem mislila na sam porod dokler ni prišel čas, pa tudi zdaj ne razmišljam o tem. Bom že ko bo prišel čas, brez veze se že prej s tem obremenjevat in strašit. Kaj pa epiduralna, a si kaj razmišljala o tem?
lp

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 35
8.1.2007 19:57:33   
Nisaa
Ja sem že pri prvem hotla epiduralno pa so potem rekli da imam prenizekPČ da se kri prepočasi strjuje in je nemorem dobit ,tko da mislim da bi blo v drugo isto in pomoje sploh nebom rekla za to!Morm se mal pozanimat!Sicer pa ni panike pol ko pride ven je že vse okuser posted image

Papa Nina

(odgovor članu Mimmi78)
Neposredna povezava do sporočila: 36
10.1.2007 20:57:49   
Mimmi78
Nisaa, kako je bilo na pregledu? Vse OK?
lp

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 37
10.1.2007 21:27:21   
Nisaa
Ja super čist presenečena ko sem povedala ginik. da sem noseča je rekla ja super tole ggre pa po porodu kar hitro.Pol me pregleda in reče tole je pa že kar orenk nosečnost tko da sem v 13 tednu oz.12 tednov in 3 dni pdpd 25.7 sem pa ful vesela ker sem ga že vidla kako se je premikal jupiii!!!!!Zdej pa spet vse od začetka  jutr se moram že za nuhalno naročit!user posted image user posted image

Papa Nina

(odgovor članu Mimmi78)
Neposredna povezava do sporočila: 38
10.1.2007 22:20:27   
F*S*M
Punci čestitam za nosečnost in predvsem za pogum še za enega v tako kratkem času.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veliko veselja v nosečnosti

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 39
14.1.2007 21:40:18   
j6
Jaz imam med prvim in drugim 18 m razlike, veliko dela nič ljubosumnosti, med drugim in tretjim pa 2 leti, manj dela veliko ljubosumnosti.Druga  tamalega ni sprejela skoraj 6m, zdaj je sicer malo bolje, vendar pa jih nikakor ne smem pustiti sameuser posted image

(odgovor članu Valentina76)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.