PRENAHANJE KT (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

PATRICIJA_22 -> PRENAHANJE KT (26.6.2006 14:02:39)

Pozdravljene,

zanimajo me vaše izkušnje glede zaščite, po prenehanju jemanja KT (glede na to, da pravijo da ni priporočljivo zanositi vsaj 3 mesece po prenehanju jemanja)...

Ali ste takrat uporabljale kakšno drugo zaščito (kondom ipd...) ali ste šle na varianto "bomo pazili"???

In še: ko enkrat minejo te trije meseci (ali takrat [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] normalno, da se "zadeva" spusti noter ali je potrebna še kakšna pazljivost)...

V pričakovanju da bom nosečka srečka...

Anonimen -> RE: PRENAHANJE KT (26.6.2006 14:12:24)

Moja izkušnja je zelo slaba, prvo sem fasala PCO(policistični jajčniki), zdaj po cca.1,5 letu pa se je to uredilo, imam pa nov problem ENDOMETRIOZO(pregrado v maternici), zaščita je bila ves čas "pazi", zdaj, ko pa si [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] želiva in ga "delava", ga pa ni oz. se moram prvo pozdravit, potem pa veselo na delo[sm=sloncek.gif]...tko pač je, upam na najboljše...

Anonimen -> RE: PRENAHANJE KT (26.6.2006 14:14:41)

četudi zanosiš pred temi 3 meseci ne bo nič narobe z otrokom.
imaš samo večje šanse za splav

PATRICIJA_22 -> RE: PRENAHANJE KT (26.6.2006 14:21:57)

Živijo,

posledice oz. neposledice (če zanosiš v prvih treh mesecih) že poznam in to me sploh ne skrbi,
bolj me zanimajo načini oz. kaj ste najpogosteje uporabile v tem obdobju...

S partnerjem imava spolne odnose vsak dan in me zanima če morava sedaj "paziti" da prideva čez te 3 mesece???

Anonimen -> RE: PRENAHANJE KT (26.6.2006 14:47:07)

kako glupo pitanje, sej sama veš kaj in kako, kakor si napisala

Stran: [1]