Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj in kako so splavali? 27.6.2006 15:50:58
|
|
|
|
jasnika
|
škoda no da ni nobenega nasveta
|
|
|
|
RE: kdaj in kako so splavali? 27.6.2006 16:44:43
|
|
|
|
san
|
Ne vem, kakšnega pravega nasveta nimam. Naša tavelka obožuje vodo odkar pomnim in že kot čisto mala je najraje plavala brez vsega, tako da sem jo jaz držala. Nikoli je nismo strašili, ampak smo probali biti previdni. V glavnem nismo nikol nobene panike zganjal in smo vedno ploskal ko je čofotala v morju in se zabavali in špricali, pa se tunkali in pri štirih je splavala. Sicer je bilo to le par zamahov, ker še ni imela dovolj moči, naslednje leto je bila še boljša, pri šestih pa je plavala že normalno kot jaz, do mreže in nazaj. Tudi skače rada v vodo že od malega, lani se je kar sama učila na glavo. Nima nobenega strahu pred vodo. Pri sinu je isto, vodo obožuje, ne moti ga če se potunka, kar skakal bi skoz notr, pa tudi ima najraje da ga kar brez vsega pustim in jaz držim. Po moje je najbolj odvisno od tega, če se otrok vode boji, ali ima kakšne slabe izkušnje. Pa obilo užitkov na morju vam želim ! lp, S.
|
|
|
|
RE: kdaj in kako so splavali? 27.6.2006 21:00:12
|
|
|
|
Anonimen
|
js se sebe spomnem da me je fotr učiv tko da me je držal za pas na gladini vode js sem pa brcala žabco. pol sem neki časa plavala samo z enimrokavčkom pol me je pa na konc nauču moj zelo pametni 9 let starejši brat (recimo da sva bla takrat stara js 5 al pa še mal manj on pa 14) in sicer tako da sva ko sva ostala sama na plaži k sta šla mat pa fotr 20 m preč na en kofe, zvleku v vodo z enim rokavčkom in pol sva plavala do ene boje k je bla recimo 20 m od obale in pol mi je reku nej se primem za bojo in mu dam rokavček da se greva z njim žogat. seveda sem mu ga dala on je pa pobegnu z njim na obalo in me klicov nej pridem za njim??!! no seveda sem pršla prplavala sem sama brez rokavčkov do obale, ker je vedu da sem se zgleda s tistim enim rokavčkom samo še švercala:) no je mu pa srečo da se nism utopila. kok je bil pa moj brt pametn boh! seveda ne priporočam tazga učenja na vaši hčerki! :)
|
|
|
|
RE: kdaj in kako so splavali? 28.6.2006 7:01:37
|
|
|
|
jasnika
|
hvala vama za izkušnje lara tebi pa vssa čast za takšnega pogumnega brata in čestitke tebi da ti je uspelo
|
|
|
|
RE: kdaj in kako so splavali? 28.6.2006 7:12:53
|
|
|
|
Marogica
|
Naš ta večji je splaval lani, torej pri 4. letih. KAko smo ga učili? V bistvu ga nismo nič kaj učili, smo mu kar hitro dali rokavčke(pri ca. 2-3 letih) in to vedno ko je šel v vodo, pa je bila globoka ali ne. Tako se je navadil, da brez rokavčkov ni nič. Ko je naju dva videl plavati, je hotel tudi sam. Kupili pa smo mu tudi plavutke, kar je po moje pomagalo in se je lažje držal nad vodo. Po nekaj poizkusih, je sam izrazil željo, da bo sedaj plaval brez rokavčkov in tako je tudi ostalo.
|
|
|
|
RE: kdaj in kako so splavali? 28.6.2006 8:16:03
|
|
|
|
honey
|
Naš sine je star 15 mesecev, pa že plava z rokavčki v bazenu. V balonu s hlačkami noče biti, ker je preveč omejen. Je pa res, da bi šel tud brez rokavčkov v vodo, če bi ga pustil, ker se popolnoma nič ne boji, se tunka (že zdaj) in afne gunca po vodi. Tako da res, kot je napisala San, če se ne boji vode, potem je dosti lažje. Sem pa tudi jaz mnenja, da je ne smeš silit plavat, ko bo pripravljena, bo že sama začela. Mogoče bolje, da kasneje, ker mislim, da si vseeno malo bolj brez skrbi, če ima rokavčke, kot pa potem, ko je že brez.
|
|
|
| Stran: [1] |
Predsednik in porodniškaAdminZa kako dolg porodniški dopust bi se moral zavzeti novi predsednik Slovenije?takšen, kot je sedaj (
24%)
krajši (
34%)
daljši (
42%)
Število vseh glasov: 192Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!