zobozdravnik (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

MIN -> zobozdravnik (26.6.2006 10:35:51)

Ne vem,če ta tema spada sem pa vseeno.Namreč moja zobozdravnica,ki je imela koncesijo je šla v privat pa je sedaj tako draga da si jo apsolutno ne morem privoščit.Kajti za plombo(črno)računa 14.000 sit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image],potem pa še inekcija,ker ne morem trpeti,da bi mi vrtala brez nje pa še nekje 4.000sit.Zanima me tisti,ki hodite privat koliko plačujete storitve,pa kam hodite(zanima me Ljubljana).Klicala sem pa v zdravstveni dom pa bi prišla šele na vrsto oktobra.Moram it pa nujno
hvala

jasnika -> RE: zobozdravnik (26.6.2006 11:04:52)

praviš da si klicala v zdr dom in bi bila na vrsti oktobra, pa se tako naroči, pol čez par dni pa kliči tja ali pa pojdi in reči da te zob tako grozno boli da ne zdržiš in ti ga MORAJO popravit.

to je moj predlog pač

kapica -> RE: zobozdravnik (26.6.2006 13:15:01)

Jaz bi tudi tako rekla. Da gres tja cez par dni in reces da od bolecin ne mores vec zdrzati. Pa nimajo druge izbire kot pa te vzeti. 

Sem jaz tud mogla tako narediti, ni slo drugace, pa so me vzeli takoj.

Anonimen -> RE: zobozdravnik (26.6.2006 13:26:21)

Kaj pa da greš k dežurnemu? Nekaj let nazaj so me brez težav vzeli....za danes pa ne vem, lahko, da je tudi kaj drugače....

Če si z Dolenjske (kot imaš napisano ob profilu), se zapelji čez mejo na Hrvaško. Vse zobozdravstvene storitve (privat) so pol cenejše.

Stran: [1]