Čigav ADSL imate? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

Anonimen -> Čigav ADSL imate? (26.6.2006 9:50:17)

Od katerega ponudnika?
Koliko plačujete na mesec in kaj za to dobite?

Kaj mi svetujete, katerega naj izberem-nov priključek?

SašaR -> RE: Čigav ADSL imate? (26.6.2006 10:08:19)

Mi imamo trenutno od siola. Ker nas je več skupaj.
Naša hiša se je pa nekako že odločila, ker nimamo kabeljske TV in ker zaradi tegavidimo samo nacionalko, smo se nekako odločili vzeti T2. Kdaj, kakšen paket,... pa še ne vemo.

Nixxon -> RE: Čigav ADSL imate? (26.6.2006 10:09:31)

Odvisno kje si doma. Starši imajo SiOL, plačujejo okol 7kSIT, pač standardni 1MB dostop.

Sam se v svojem stanovanju matram, da bi prišel do T2, če ne, grem na SiOL, ker bi rad imel tudi TV zraven. Tebi priporočam enako, daj poizvedbo na T2, so fajn, ker nisi vezan za 2 leti, tako kot pri ostalih ADSL/VDSL ponudnikih.

Če imaš v stanovanju kabelsko TV bi se ti najbrž splačalo pozanimati za kabelski internet. Poglej malo, kdo je v tvojem kraju ponudnik.

Cene so vse tam-tam, morda kak kSIT razlike, odvisno od tega kaj hočeš imeti in kako hitro mora zadeva laufat. Lahko maš od 4kSIT za 1MB linijo pri T2, do 1GB prenosa na optičnih kablih za 1mioSIT najemnine na mesec.

SLAMlCA -> RE: Čigav ADSL imate? (26.6.2006 12:07:30)

T2 za 3500

KIRA -> RE: Čigav ADSL imate? (26.6.2006 13:56:06)

od SIOLA. zato ker je 3 mesece zastonj - trio paket. nisva imela namreč niti linije za telefon, pa so nama jo zastonj potegnili (razvezan pristop). no, če se to ne splača, pol pa res ne vem...

Anonimen -> RE: Čigav ADSL imate? (27.6.2006 2:05:37)

Imamo standardni 1Mb dostop preko Modrega ADSL od Siola. Plačujemo 7.200 SIT mesečno in nimamo od tega nič, razen tega, da zabijamo svoj čas pred monitorjem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Prej smo imeli pa standardni 1Mb dostop preko kabla od Telemacha za 9.000 SIT in smo imeli od njega točno toliko, kot zdaj od Siola. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

LARIKA -> RE: Čigav ADSL imate? (27.6.2006 19:45:05)

Od Siola. Delam v tej prodaji, tako da z možem razmišljava da bi naredila prehod na TRIO. Če katero kaj zanima okoli teh paketov, naj sporoči [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Anonimen -> RE: Čigav ADSL imate? (27.6.2006 20:46:03)

Mene!
Pa še eno vprašanje zate-telefon imam še na ime prejšnjega lastnika stanovanja. A je to kaka ovira za ADSL? Koliko časa traja, da priklopijo ADSL?

LARIKA -> RE: Čigav ADSL imate? (28.6.2006 18:11:58)

Nima veze. Lahko narediš prepis lastništva nate, stane 4800 sit. Pač kopijo kupo-prodajne pogodbe priložiš in to je to, mi ti pa pač pošljemo obrazec za ta prepis.
Za ADSL to nima veze, kdo je lastnik. Sklene se pogodba, in nima veze kdo je lastnik, ker se tudi domači tako odločajo da je drug naročnik ADSL-ja kot telefonskega priključka [sm=smiley2.gif]

Minkaa -> RE: Čigav ADSL imate? (11.7.2006 11:17:09)

od siola pa bomo v prih. zamenjali 

Stran: [1]