bobek05 -> RE: katastrofa (25.6.2006 16:06:29)
|
Mi imamo voziček ponavadi kar v avtu (ki je parkiran pred blokom), ker ga ves čas vlačimo zraven in se nam ga ne da non stop not in ven devat. Je pa tudi res, da se mali vedno manj vozi v njem, ker mu je dolgočasno... Enega hipa so v našem bloku imeli ljudje ful nadevanih stvari na hodniku (tudi midva stari pralni stroj - 1,5m) in je takrat hišnik PROSIL, če bi lahko umaknili vse s hodnikov... In večina jih je - no nem, kako je v višjih nadstropjih, ker smo mi v 1., ampak načeloma se držijo hišnega reda. Tu pa tam pustim voziček na "našem" hodniku (kjer ne moti nikogar, ker imamo v tem delu samo mi stanovanje) - pa še 2 sta na drugem koncu hodnika. Nikoli se še nihče ni pritoževal čez voziček. Spodaj v skupnem hodniku pa ga ne upam pustit - ampak ne zato, ker bi se bala, da bi ga kdo poškodoval, ampak zato, ker se bojim, da bi ga kdo ukradel (ljudje, ki pridejo v blok od zunaj oz. obiskovalci, prodajalci itd.), pa ni bil ravno poceni voziček... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|