Pag ali Cres (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Piškotka~ -> Pag ali Cres (23.6.2006 20:33:21)

Mi bi šli pa radi na enega od teh otokov. Radi bi imeli da ni mrtvilo in da se kaj dogaja v okolici, pa da ni plaža tako daleč da je treba sesti v avto. Zanimajo me vaši predlogi in kakšni naslovi apartmajev. čao

manca79 -> RE: Pag ali Cres (23.6.2006 20:37:54)

na Pagu se dogaja okrog Novalje. Malo preveri na netu.

Anonimen -> RE: Pag ali Cres (23.6.2006 20:45:14)

cres je tuga saj kukr ga js poznam. mi mamo vikend v zaglavu in tam okol martinščica zaglav in tako dalje ni nič! če je v mestu cres eno majčkeno boljš mogoče.. mi smo šli prv na mali lošinj če smo hotl saj en vorng sladoled pa recimo mal po štantih gledat, kej več pa niti nismo iskal priznam

Anonimen -> RE: Pag ali Cres (23.6.2006 21:28:27)

PAG, PAG, PAG, PAG, PAG, PAG, PAG

Izkušnje z naše strani so takšne da ti absolutno priporočamp Pag. Če želite da se kaj dogaja izberite mesto Pag. Tam je kar veliko apartmajev v bližini in malo bolj oddaljeni ( poglej na netu), plaže so blizu, v mestu pa se vedno kaj dogaja ( zvečer živa glasba, štanti, dober sladoled za umret...).

Pag pa je itak cel lep, mene je začaral, na eni strani čisto gol, na drugi strani poraščen z borovci, trsjem, blizu mesta Pag so soline ( no ne tako blizu, daljši sprehod...)

Anonimen -> RE: Pag ali Cres (23.6.2006 21:31:38)

jaz mam na cresu teto in sem tam pač preživela vsa poletja v svojem otroštvu tko da ti povem da je tam tuga v zaglavu ena uboga gostilnica in ena trgovina, v martinščici glih tko dolgčas, tko da smo parkrat šli v lošinj k so moji starši prišli, sedaj pa sploh ne hodim več tja. Letos gremo pač na pag v čaško

pinkiponki -> RE: Pag ali Cres (23.6.2006 21:59:48)

Jst predlagam Pag. Mi gremo ravno v nedeljo, smo bili pa že trikrat. Res je, da gremo letos prvič v kamp v neke mobilne hišice in upam, da bo dobro, prej je bilo pa vedno super (bili smo v enem apartmaju, ki je sedaj malo majhen za vse nas). V mestu se precej dogaja, sladoled na vsakem vogalu, muzika, štanti,...tako kot se za morje spodobi. Torej pojdite na PAG!

total -> RE: Pag ali Cres (24.6.2006 9:38:54)

Mi gremo na Cres in sicer v staro gavzo v hiške,men je tam super,do mesta greš peš,kjer je veliko gostilen..... in se dogaja,za Martišnico ne vem,je pa lep otok,lepe plaže in to se mi dopade ker je tam slovensko naselje.

Geja -> RE: Pag ali Cres (26.6.2006 11:25:28)

Piškotka~ a gremo skup? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Samo bi šli pa radi na Lošinj.... ampak še ne vemo kam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

čau,čau
Geja

Anonimen -> RE: Pag ali Cres (26.6.2006 12:08:33)

Jaz bi absolutno izbrala Pag, ampak to samo zaradi plaže. Na Cresu so več ali manj skalnate in prodnate, na Pagu pa je veliko peščenih. Sicer pa mi iščemo čim bolj mirne in čim manj hrupne kraje, tako da tukaj pa ti ne bi znala povedat, kje se več dogaja...

bonika -> RE: Pag ali Cres (26.6.2006 23:21:42)

Mi smo bli pa dvakrat na Cresu, v kampu Kovačine in nam je bilo zelo všeč. Do mesta Cres je en lep sprehod, pa tudi v restavraciji v kampu se je vedno kaj dogajalo, tudi za otroke. V kampu oddajajo tudi mobilne hišice, ki so videti zelo nobel, postavljene so zelo blizu obale, v senci.

darjatimci -> RE: Pag ali Cres (27.6.2006 9:24:04)

Ne vem no,ampak zame Cres ali Pag sploh nista primerljiva med seboj.Pag ves gol in kamen,Cres pa ves zelen.Res je,da je Pag za dogajanje precej boljši,ampak tudi na Cresu se v večjih mestih dogaja,tako,da je stvar okusa in kaj ti je bolj pomembno.

Stran: [1]