Anonimen -> RE: "PRIJATELJICE" (25.6.2006 0:07:13)
|
Lana, Pikec, Al bina, Matovilcica...hvala za odgovore. Kaj naj rečem, morda imate delno prav, morda bi se tudi jaz morala več zanimati za njihova življenja.. Pa vendar, kot sem rekla pri prvem otroku so še ful prihajale k meni, pri drugem pa... kot da me ni. Pa saj nisem mislila konkretno obiskov, niti čestitke nisem dobila, ali pa kak klic z vprašanjem kako sem...Je pa res, da se mnoge od njih trudijo imeti drugega otroka, pa jim ne rata, ker so splavile, ali pa enostavno ne zanosijo in morda me podzavestno sovražijo, kaj jaz vem...Ampak to so bila prijateljstva, ki so trajala več let. Albina, da bi se pa jaz dobila in čvekala o svojih otrocih pa se sploh ne more zgoditi, ker takrat ful rada čvekam o vsem drugem, saj se že doma dovolj ukvarjam z njimi, tako da to ni razlog, zagotovo. No vas bom pa še za eno mnenje prosila, se isto navezuje na temo prijateljice. Moja prijateljica, recimo ji Maja, se je rada dobila z menoj vsakič ko sem JAZ prišla do nje, JAZ poklicala njo, oz. JAZ prišla k njej v službo. Najraje se je dobivala tam do 14 ure, ker je lahko šla na kavico v roku službe. Ostali čas se pravi po 14 uri je pa želela preživeti z možem, ki ga by the way vara a to sedaj ni pomembno. Želela pa je, da si ves čas dopisujeva sms/e in to po 10 na dan. Sčasoma sem imela tega dovolj in sem ji rekla, draga Maja, lahko se bi dobili tudi kdaj popoldne, pa saj ne vedno, morda 1x na mesec, da ne bi vedno jaz šibala v tvojo službo, plus da sem imela dojenčka in noseča sem bila, ona se seveda do mene ni potrudila priti. No in vedno je bil njen odgovor, da popoldne pa ne more,da je zmatrana, da gredo kam ven,da se sicer lahko dobimo vsi 4 (se pravi tudi z mojim partnerjem), same pa se lahko dobive do 14 v njeni službi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Hkrati pa me je ves čas bombardirala z sms-ji, kje sem, kaj počnem, kje smo... jaz sem ji pa vedno odgovarjala, če te kaj zanima se dobive popoldne in bova čvekale. Ne popoldne pa ne, samo do 14 ure. Tako je bilo par let,zdaj pa me je-očitno pozno- prešinilo, mi kliknilo v glavi in rekla sem si - DOVOLJ![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Povedala sem ji, da če me želi videti naj tudi ona pride k meni, joj to je bilo najbolj grozno kar sem lahko rekla, saj bi ona morala na avtobus, stanuje nekje za Bežigradom, je pa rekla da pristane na to če jo jaz / noseča/ pridem iskat z avtom in jo peljem potem domov. V čem je potem smisel obiska. No in potem sva se strinjali, da se ne ujameva več v mišljenjih in greve narazen kot prijateljici seveda. Vmes sem vsak dan dobila 10 smsov, da ji je hudo, da bi rada da sva spet frendici, pa sem rekla, ok. pridi do mene, pa se je to ponavljalo skoraj vseh 9 mesecev moje nosečnosti, nazadnje mi je pa prijavila, da ona pa res ne more potem ko je že 6 ur v službi priti popoldne k meni in preživeti sončno popoldne v MOJI HIŠI, ko pa je zunaj lep sončen dan (jaz pa tik pred porodom, plus da sem rekla da greve na kavo v kafič in ne v hišo) in da kaj jaz zahtevam od nje, popoldnevi so za družino, ne pa za visenje naokoli. (Jaz pa sem samo hotela da me za urco obišče, ker sem se že ful bad počutila ko me je vedno stlačila v rok službe...)Pa tudi sama je hotela, da se prijateljstvo ohrani, vendar na njen način. Do 14 ure, popoldne pa visenje na SMSih, kot da je ona iz Mb, ne pa 20minut stran od mene. Skratka prekipelo mi je in ji nisem več pisala, niti je klicala. Ona pa mi ves čas pošilja maile, kot da ni nič. Seveda ji nisem povedala, da sem rodila, zakaj neki, če pa spadam samo v dopoldanski službeni turnus. Nato je nekje izvedela, da sem rodila in potem ni bilo hujšega. Vse sem bila, da ne pišem kaj, grozna, nesramna do prijateljice, naredila sem nekaj takega, kar ne bi nobena, prizadeta je globoko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] IN to s tem, da me v 9 mesecih plus 9 mesecev nazaj ni ne obiskala, če sem jo, sem jo jaz...zdaj pa me sprašuje kako je to mogoče, da sem ji to storila. Vem da sem zgodbo malo čudno zapletla a se ful razburim ko na to pomislim, tako da me zanima vaše mnenje, sem jaz smotana ali pa je tu kaj drugega narobe....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Hvala.
|
|
|
|