blazina za dojenje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

milla -> blazina za dojenje (23.6.2006 17:51:23)

Kje bi v Mariboru dobila ta veliko blazino za dojenje. Bila sem že v Baby centru, Pikapoloninici in Arielu, kjer pa imajo samo male.
Rada bi mehko ne takšno, ki je polnjena z -stiroporom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Zasledila sem tudi blazine od Rike, pa ne vem ali so vredu?

ada2 -> RE: blazina za dojenje (23.6.2006 18:25:11)

jaz imam od rike blazino in mi je super. uporabljala sem jo že v porodnišnici- so mi jo tam posodili, potem sem si jo pa naročila po telefonu. stane 7800sit, če se prav spomnim. je res malo dražja, je pa zelo udobna in praktična in večnamensko uporabna.

Anonimen -> RE: blazina za dojenje (23.6.2006 22:03:36)

http://www.rika123.com/

kar tole si naroči. Res je super!!!

Nattka -> RE: blazina za dojenje (23.6.2006 23:24:11)

Tako blazino lahko tudi sama narediš. Pride  bistveno ceneje.

BLAŽIKA -> RE: blazina za dojenje (23.6.2006 23:44:56)

Imaš jih tudi v neckermanovem katalogu za ceno pa nebi vedela vem pa da so zelo velike.

andrejaz -> RE: blazina za dojenje (24.6.2006 20:48:14)

Tudi jaz sem bila pri prvem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] z blazino od Rike zelo zadovoljna. Je bistveno boljša kot kakšne mehke variante od Toysa,.... Skratka res zelo uporabna.

Če bi jo sama delala, pa bi te prišla bistveno dražje, ker bi morala kupiti res veliko že narezanega polnila.

Je pa ta od Rike super ker se lahko pere v pralnem stroju in tudi suši v sušilcu. 

milla -> RE: blazina za dojenje (25.6.2006 12:13:01)

Hvala, bom res kar pri Riki naročila.

ajdaN -> RE: blazina za dojenje (26.6.2006 8:18:15)

No jaz jo pa imam od Rike pa mi niti slučajno no všeč, ker ne vem kaj naj sploh delam z njo. Je premejhna - niti otroka ne morem posedeti notri. Za dojenje pa itak ne pride v poštev, ker si jo moraš tako ali tako še podložit, če ne ti otrok dol leze - ga moraš itak ornk držat.

Pa tudi med nosečnostjo si je ne moreš podložit.

Imajo jo pa nekje v Avstriji za 55 eurov. Ampak tako zeloooo dolgo, pa "gibljivo" al kako nej ti rečem. V glavnem vsestransko uporabno. Za udobnejše ležanje, za dojenje, za otroško crkljanje...

Ima jo sestra in pravi, da je vredna denarja. Še čakam da jo sprobam, potem pa v nakup. V glavnem tista od Rike se meni že pol leta valja na kavču - edino za naslont se med gledanjem TV je dobra.

kapesanta -> RE: blazina za dojenje (26.6.2006 8:30:10)

jaz sem v Arielu kupila blazino za mamo - je prožna in ni oblikovana kot blazine za dojit - se pa zato, ker je mehka lepo ovije okrog telesa, tako da jo priporočajo tudi kot blazino za dojenje. Imajo jo pa v dveh velikosti (odvisno od velikosti mame, ker je prvotno namenjena za spanje). Za spanje same pohvale (do zadnega meseca nosečnosti nič bolečin in problemov), za dojenje pa še ni preizkušena.

SašaR -> RE: blazina za dojenje (26.6.2006 13:54:04)

Mi imamo od Rike. Super je. Sama je ne bi nikoli naredila tako dobro. Uporabljamo jo poleg dojenja in hranjenja tudi za počivanje male Neje. 

tija75 -> RE: blazina za dojenje (26.6.2006 19:33:06)

Zasledila sem tudi da jih imajo v Rutarju na otroškem oddelku.

Ne vem pa kakšne kvalitete so.

Čao Tija

ČebelicaMaja -> RE: blazina za dojenje (10.7.2006 23:48:15)

Na ebayu imajo takih blazin polno- so ta velike in res super- stanejo 18 eurov, poštnina pa 12, se še vedno splača...so dobre za masažo otroka, za igro in za v avto, ta male so manj uporabne...

ZalaTM -> RE: blazina za dojenje (11.7.2006 6:25:35)

Kaj pa od Odeja Škofje Loke??? Tudi pohvalijo - jaz je sicer še nimam,....se še odločam,...ampak so mi priporočili to.

lp,M.

Lara28 -> RE: blazina za dojenje (20.7.2006 13:55:41)

Jaz tudi menim, da je tista ta dolga, mehka bolj uporabna (ki je za mame). Sama sem celo nosečnost (od 3 meseca) spala z njo in se je ful obnesla. Brez nje verjetno sploh ne bi mogla spat na boku, na hrbtu pa ne morem. Potem mi jo je dragi prinesel že v porodnišnico - spet za spat in tudi za dojit. Zdaj jo uporabljam spet za spanje - tokrat zato, ker me prsa bolijo, če se naslonim na njih, kadar so polna mleka, ponoči na njej tudi dojim, čez dan pa malega zavarujem z njo, da ne pade s sedežne, ko spi. Zdaj ko je star 2 meseca, pa jo tudi on uporablja kot "plezalo" in naslonjalo. Skratka, meni je polepšala zadnje leto in mislim, da bo še nekaj časa uporabna. Sem jo pa kupila v Avstriji  v Kiki, stala je 25eur, samo je bilo treba naredit svojo prevleko.( ker stanejo še enkrat toliko). 

Jančika_ -> RE: blazina za dojenje (20.7.2006 14:20:15)

Včeraj sem dobila Kljukca od Odeje. Zelo zadovoljna. Ne vem, koliko stane, ker sem dobila za darilo.

KaMa -> RE: blazina za dojenje (20.7.2006 19:28:55)

Jančika, kaj je to Kljukec?

Jančika_ -> RE: blazina za dojenje (20.7.2006 21:13:31)

Tale blazina za dojenje. Prav tako se ji reče, sem tudi jaz debelo gledala.

Stran: [1]