tok sem jezna (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Sandra* -> tok sem jezna (23.6.2006 13:44:03)

Ojla!

Tolk sm jezna in slabe volje, da sploh ne vem kaj nj. Zdle so me klical iz zd da nimam obobrene bolniške za 2 dni, halo. Sem šla zadnjič k zdravnici ker so imeli v vrtcu škrlatino in je rekla naj raje doma ostanem in mi odprla bolniško, ampak mi jo lahko da le do 29.6. ker je to 30 dni od takrat ko jo je odprla za 30.6. in 3.7. pa mora odobrit komisija, potem pa začnem s porodniško, no in za ta dva dni mi komisija ne odobri, ker ni zdravnica priložila nobenega izvida od ginekologinje. In zdj so me klical naj grem k ginekologinji po izvid (ne vem sicer kakšen, ker v splošnem ni bilo hvala bogu nič narobe) s tem da je moja ginekologinja na dopustu do 17.7. In po vsej verjetnosti bom mogla za dva dni v službo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




Anonimen -> RE: tok sem jezna (23.6.2006 13:46:17)

Oh, kaj pa je dva dni v življenju? Malo počastiš, pa je. Drugače pa po mojem za komisijo rabiš samo potrdilo, da si noseča.

Aja, edino, če je to še tako nevarno, takrat pa raje vzemi dopust.




Sandra* -> RE: tok sem jezna (23.6.2006 13:52:36)

Sploh ne vem. Zadnč mi je zdravnica rekla da ne bodo nič kompiciral zdj pa tole. ma sj ok, ampak mi je prov zoprno poklicat v službo in rečt da pridem za dva dni![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Vsi me bodo čudn gledal, pa še v vrtcu delam, bodo vsi starši mislil da sm na glavo padla.




Anonimen -> RE: tok sem jezna (23.6.2006 13:54:32)

Oh, Sandra, nič ne bodo. Pač se kdaj kaj malo zakoplicira, saj vsi razumejo. Sploh če se v zdravstvu. To je že čisto vsakdanje.




Anonimen -> RE: tok sem jezna (23.6.2006 13:56:14)

Ne, bodo mislilli, da si prišla darila ob koncu leta pokasirat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] šala, ne zamert.




lelaval -> RE: tok sem jezna (23.6.2006 21:41:25)

Jaz se ne bi nič sekirala - 2 dneva bosta itak takoj minila.




anckabancka -> RE: tok sem jezna (25.6.2006 15:52:07)

Sandra, meni se je zgodilo zelo podobno in tudi delam v vrtcu. G mi ni hotela podaljšati bolniške, že čisto na koncu in sem morala it delat. Potem mi pa še v vrtcu niso hoteli dopusta dat, ker so mislili, da sem jaz prekinila bolniško, da bom šla lahko na dopust. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Sem ene par dni hodila v največji vročini po vrtcu in se grdo držala. Pa kar naprej težila v pisarni, če bo kaj z dopustom. Na koncu sem se jim zjokala v pisarni, ker sem imela vsega dovolj in so se me usmilili. Če  mi ne bi dali tistega dopusta, bi mi pa propadel.

Tako, da te čisto razumem, da ti ni za delat, pa čeprav samo dva dni.




Alisa -> RE: tok sem jezna (26.6.2006 10:13:15)

Če ne gre drugače pa vzemi 2 dni dopusta. Drugač pa verjamem da si jezna sploh, ker gre to samo za dva dni. Upam da boš uspešno rešila.




Sandra* -> RE: tok sem jezna (26.6.2006 10:58:26)

Oj!
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Danes sem šla k nadomestni ginekologinji in mi je brez problema dala potrdilo za zdravnika. Nesla sem ga v zd, zdj pa upam, da bodo tam vse pravočasno uredili.

Lp




Stran: [1]