|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preverzne sanje
22.6.2006 22:22:22   
Minkaa
meni se ful pogosto sanja da seksam s popolnim neznancemuser posted image user posted image  

Srečna družina

www.bambino.si
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
22.6.2006 22:29:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Minkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: preverzne sanje
22.6.2006 22:46:56   
Win1
Minkaa, če dovoliš dam predlog. S fantom ali možem se dogovorita da se dobita v lokalu, obleci se hot usedeta se pa vsak za svojo mizo. Začni igro in ga zapeljuj na vse načine. Ko boš vidla da je zagret se lahko skrijeta v temen kotiček lahko je tudi zunaj mu zaveži očke in mislim da boš doživela občutke seksa z neznancem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2006 22:50:39   
tipka
Meni se pa nikoli ne sanja, da seksam z neznancem, še seksa v sanjah se ne spomnim nobenega.user posted image   Morda nejasno, ne vem.user posted image

(odgovor članu Win1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2006 23:39:05   
Minkaa
pa najin seks je že zdaj hot in odličen tako da  user posted image

Srečna družina

www.bambino.si

(odgovor članu Win1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2006 6:28:24   
srki
Meni se pa včasih sanja, da sicer sexasm z mojim (njegova podoba), vendar pa karakter ni njegov, obnašanje ni njegovo, ful čuden občutek.....

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.6.2006 8:04:59   
Sita
Če to sanjamo, je znak, da smo potrebni. Rešitev: zadovoljitev potrebe v budnem stanju in ne bo več takšnih sanj.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.6.2006 10:53:03   
muki1
user posted image  welcome to the club.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.6.2006 13:22:42   
Minkaa
IZVIRNO SPOROČILO: Sita

Če to sanjamo, je znak, da smo potrebni. Rešitev: zadovoljitev potrebe v budnem stanju in ne bo več takšnih sanj.

pa sej ne morem bit skoz potrebna user posted image mislim da to ni pravi odgovor

Srečna družina

www.bambino.si

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.6.2006 13:55:23   
Anonimen
Jooooj jst mam tok rada take sanje user posted image user posted image user posted image

Se zjutraj zbudim kot prenovljena user posted image . Pa hočem še malo nazaj sanjat, pa kr ne gre user posted image

Se mi vedno kaj norega sanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Minkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.6.2006 14:00:27   
Anonimen
jaz sem enkrat sanjala, da sem s Francetom Prešernom. Čist res, se ful živo spomnim tistega njegovega črnega plašča.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
23.6.2006 15:01:54   
Sita
Hm, al bina, mogoče ti je bil pa všeč tisti igralec, ki ga je igral (če si gledala film o Prešernu) - Pavle Ravnohrib? Mislim, da mu je tako ime, on tudi vodi oddajo "Male sive celice".

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.6.2006 15:04:27   
Sita
Ali pa te je prišel osvajat Prešernov duh? user posted image  
To je hec - ne zameri mi. Samo razmišljam, zakaj ravno Prešeren ....

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.6.2006 17:52:05   
Anonimen
Mogoče je pa to samo asociacija na Povodnega moža, mmmmmm?

Al bina a bi rada, da si te Povodni mož vzame? user posted image  

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.6.2006 18:52:50   
muki1
Prešeren verjetno zato, ker je Al Bina taka huda intelektualka user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.6.2006 19:47:22   
dory
mene na vsake tolk cajta obisce bonouser posted image  hudo dober kar pocneva....ampak france preseren?? tle se pa vse zacne pa vse neha albincauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.6.2006 22:20:16   
Minkaa
France Prešerenuser posted image user posted image user posted image Ta me pa res še ni obiskal v sanjah user posted image

Srečna družina

www.bambino.si

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.6.2006 21:17:04   
LARIKA
Tudi meni se dogajajo take sanje user posted image user posted image

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.6.2006 13:30:44   
TONČI.
Jaz sem v nosečnosti velikokrat sanjala da sexam s svojim. Sedaj po nosečnosti pa sexam v sanjah z neznanci. user posted image  kaj čmo

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.6.2006 21:32:33   
Babaloo
Men se take sanje prav fajn zdijo. Sem zjutraj potem tako prijetno razpoložena. Sam da se mi je do zdaj sanjalo samo kako sexam z možem. Neznancev še ni bilo.

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.6.2006 14:41:00   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

jaz sem enkrat sanjala, da sem s Francetom Prešernom. Čist res, se ful živo spomnim tistega njegovega črnega plašča.

user posted image user posted image user posted image  Kok sem se nasmejala. Pa ne v negativnem smislu, da bi mislila da se zmišljuješ, ampak res od srca. A si dolgo plašč odmikala, da si prišla do njegovega premoženja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.6.2006 19:59:35   
malika
uf non stop user posted image  . Najbolj zanimivo pa je., da me vsi ti moji sanjski neznanci dosti bolj zakurijo kot moj user posted image user posted image user posted image user posted image
No naslednji dan imam pa tako malo čudne občutke in ne vem ali naj imam slabo vest, ali naj se smejem,...  pa saj moj ima iste sanje user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.7.2006 10:29:53   
Minkaa
HVALA BOGU POL LE NISEM EDINA ČUDAKINJA user posted image user posted image user posted image user posted image  

Srečna družina

www.bambino.si

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.7.2006 17:48:30   
Tamauchica
IZVIRNO SPOROČILO: Minkaa

HVALA BOGU POL LE NISEM EDINA ČUDAKINJA user posted image user posted image user posted image user posted image  

Uf ne nori.... kakšno obdobje so prav stalnica pri meni user posted image  ... samo so pa moje erotične sanje včasih totalno odštekane... čisto nepovezani elementi in stvari ki sploh ne vem če bi jih bilo v realnosti  možno izvesti  user posted image user posted image

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.7.2006 22:01:34   
Joe
Vse se dá, če se le hoče! user posted image user posted image

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu Tamauchica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?