ležeč položaj hranjenja (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Anonimen -> ležeč položaj hranjenja (22.6.2006 14:08:26)

Mene pa zanima ali je kaj narobe če [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  pri treh in pol mesecih pije iz stekleničke  v ležečem položaju?  Naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  je namreč papal  lepo v naročju, potem pa se je temu kar naenkrat začel upirati, med hanjenjem grozen jok,to je trajal ena dva tednov in potem ko sem ga že v obupu, ker nisem vedela kaj naj naredim položila na posteljo in mu ponudila flašo, to je šlo pa brez joka in upiranja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image],  tako da zdaj papa vedno leže. sicer je do sedaj bilo  vse vredu vendar me vseeno malo skrbi,  da bi blo kaj narobe. Ali tudi vaši  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] želijo tako jesti?





TVN -> RE: ležeč položaj hranjenja (22.6.2006 14:26:03)

Mi tako jemo zadnji večerni obrok, odkar smo v "ta veliki" postelji. Prej je jedla v naročju in se uspavala na rokah, potem pa smo jo položili v zibko in je zaspala. No, od 5. meseca (ko smo postali preveliki in pretežki za uspavanje na rokah) smo v posteljici in od takrat tudi jemo leže.

Mislim, da ne more biti kaj posebnega narobe, če le lepo je in se mu ne zaletava. Pri tako majhnem je tudi še pomembno, da podre kupček po hranjenju, kar pomeni, da ga vendarle moraš potem dvigniti. Mi "kupčkanja" ne prakticiramo več in zato brez problemov zaspimo po izpranjenju stekleničke.




Bonnie_RR -> RE: ležeč položaj hranjenja (22.6.2006 23:13:24)

Če mu tako paše verjetno že ne more biti nič narobe.

Meni so sicer svetovali, naj ga tudi pri hranjenju držim bolj pokonci, kar mu tudi najbolj paše (drugače se mu zaletava), če pa tvoj lepo je, se mi pa tudi ne zdi nič zaskrbljujočega.

Lp




Anonimen -> RE: ležeč položaj hranjenja (23.6.2006 12:11:04)

če je to upiranje sovpadalo s tole zunanjo vročino mu je gotov v naročju vroče, ko ga stiskaš k sebi pa še v pregibu roke leži.
čist ok je če leži, js bi ga dala mogoče namesto na posteljo v ležalnik ki je rahlo dvignen, al pa bi ga podložila s kakim povštrom




NRMM -> RE: ležeč položaj hranjenja (23.6.2006 14:42:28)

Pri nas se je enako zgodilo, kot pri tebi anonimna in tudi pri enaki starosti. Očitno ji je bilo vroče na rokah in ni več hotela jesti, tako, da sem jo začela dajati ležat na sedežno in je popila flaško, tako delamo tudi sedaj pri 6 mesecih, ko nimava gostega obroka. Kupček pa se vedno podirava, če zaradi drugega ne, da se vsaj malo pocartava [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




trdozimc -> RE: ležeč položaj hranjenja (23.6.2006 15:28:28)

Mi smo tudi v fazi protestiranja in ležečega jedenja - včasih celo postrani [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




benika -> RE: ležeč položaj hranjenja (23.6.2006 19:45:16)

Mi smo, vsaj ponoči, vedno jedli leže.




Eviii -> RE: ležeč položaj hranjenja (23.6.2006 21:56:49)

midva sva se do zdej samo ene petkrat dojila sede. ker sem imela cr in hudo vnetje, mi je najbolj pasal ležeč položaj dojenja. in tako je tudi ostalo. oba najbolj uživava, če se dojiva leže. pa ni nič narobe z njim...




natalia -> RE: ležeč položaj hranjenja (24.6.2006 21:15:07)

pri nas je bila ista situacija, leže bolj uživa, še posebej v vozičku.

lp




Stran: [1]