Xandra1 -> tretji član (22.6.2006 11:48:12)
|
Pozdravljeni. Sem mamica dveh fantičov. Pogovarjali smo se, da bi imeli še enega otroka, katerega se bi vse zelo razveselili. Vendar me daje velik dvom oziroma skrb. Sem RH negativna kri in sem po porodu prvega otroka prejela hormonsko inekcijo. Potem sem 3 leta za tem ponovno zanosila: plod mi je pri 4-ih mesecih odmrl zaradi virusne pljučnice in po čiščenju v KC Ginekološki oddelek sem zopet dobila hormonsko inekcijo. Nato sem 2 leti po tem nesrečnem dogodku zopet zanosila in rodila zdravega fantka. Vendar pa sem pri njem dobila hormonsko inekcijo že med samo nosečnostjo in kasneje še eno po porodu. Neka starejša gospa mi je povedala, da s tem, ko bi zanosila četrtič (tretji otrok) zelo veliko "rezkiram" z možnostjo, da otrok ne bi bil "normalen" - velika možnost je telesne ali umske prizadetosti. Razlog naj bi bil menda v tem, ker je mož RH pozitivna kri in tudi oba sinova sta RH pozitivne krvi. Prosim Vas - kaj od tega je res???? Zares si želimo še enega družinskega člana[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Hvala za odgovore vsem [sm=rozica.gif]
|
|
|
|