|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Črpalka ("sesalec") za nos
22.6.2006 11:11:44   
thunder
Pozdravček!

Zanima me kje se dobi "sesalec" za nos - ne mislim te klasične ročne črpalke. A se da dobit pri nas al je treba v Avstrijo oz. Italijo? Enkart se je o tem že pisalo, zdaj pa ne najdem. S tem ročnim nič ven ne spravim, mali pa itak živčnega dobi...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Črpalka ("sesalec") za nos
22.6.2006 21:10:35   
žlička
thunder, ali imaš to v mislih?

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=895252&mpage=1&key=pumpica%2Cnos&#895341

lp

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2006 21:14:55   
Marogica
Dobi se v vsaki lekarni na Madžarsekm in stane ca. 1.000-1.500 SIT. KOt sem že napisala takrat-super zadeva, pa še tako enostavno jo je uporabljat. Naša pediatrinja je bila najprej presenečena, ko pa smo jo nesli pokazat, pa navdupena.

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2006 21:51:01   
karla 04
Cau!

Tudi jaz sem jo kupila v DIAFIT - u na Petkovskovem nabrezju v LJ (9.000 sit). In sem zadovoljna. Garancije ima 1 leto.

LP, K

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2006 21:54:38   
thunder
E super! Najlepša hvala!

(odgovor članu karla 04)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?