lili marlen -> RE: rizeva kasica (22.6.2006 12:23:51)
|
odvisno, kaj ti je bolj praktično. rižolino se meša z mlekom (se pravi, da moraš posebej narediti adaptirano mleko in zmešaš not rižolino). je brez kakšnega okusa in je zato tudi dober za zgoščevanje kašic iz sadja in zelenjave, ki jih sama narediš. druge riževe kašice (hipp, alete) se mešajo z vodo, ker je adaptirano mleko že not in imajo običajno kakšen okus - naša ima najraje jabolko/vanilija od hippa in banano od alete. mi imamo rižolino kot rečeno včasih za kaj zgostit, drugače pa te z mlekom, ker se dojimo in zaradi tega se mi zdi bolj praktično, da je mleko že not. pri nas je to edina industrijska hrana, ki jo jemo, drugače vse pripravljam sama. če je zdrava ali ne, ne vem, gotovo ji pa zaradi teh kašic ne bo nič hudega. pa dober tek. lp
|
|
|
|