|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZOBOZDRAVNIK V MS
21.6.2006 14:42:42   
KIRA
Živjo punce.user posted image Tokrat se na vas obračam z vprašanjem. In sicer sem danes bila pri mojem zobozdraniku, vendar pravi,da otrok ne sprejema - da naj poiščem kakaega dobrega otroškega zobozdravnika.user posted image
Sedaj me pa zanima, če je kje tak zobozdravnik, pa kdaj začnejo otroci hodit na preglede - moja tavečja user posted image bo 2 leti stara, ima že vse zobke, pa jih vsak dan čistiva. Ampak bi vseeno rada šla malo z njo, da se navadi, pa da zobozdranik malo pogleda, če ji vsi pravilno rasejo itn.....
Sedaj pa hitro: na dan z otroškimi zobozdravniki - še najbolje kakimi privat (ne v zdr. somu)!

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZOBOZDRAVNIK V MS
22.6.2006 6:50:20   
c7
Ne vem, če boš našla takega, ki je le za otroke (mislim privat), mi pa hodimo (smo hodili) v zdr. dom k dr. Pustai Lidija. Lahko pa se tudi pozanimaš glede na šolo, na katero bodo hodili otroci, in katera zobozdravnica jih bo takrat imela, in že sedaj začneš pri njej.

Z zobozdravnico smo bili zadovoljni, le z našim fantkom malo manj. Šli smo pri 2,8 letih, najprej pregled, potem še nazaj, da je delala neke zaščite, pa nismo naredili vseh, ker več ni hotel sodelovati. Moti ga tisti tampon, ki ga mora imeti v ustih (in verjamem, da je nadležno, v teh malih ustecih, ne pa tudi nevzdržno) in se je vse končalo. Zobozdravnici je bilo to nekaj običajnega (da pač otroci odpovejo), jaz pa sem bila malo razočarana, in me je kar oštela, da to ni tako hudo. Tak da mislim, da je do otrok kar razumevajoča.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2006 12:25:45   
KIRA
dobro - ne samo oz. "le" za otroke. moj je rekel, da otrok ne jemlje. zdaj me pa zanima, kdo jih.
pa prosim NE v zdr. domu, ker bom pol dobila krizo. imam slabe izkušnje in slabe spomine in me 100 konjev ne dobi tja.

(odgovor članu c7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2006 12:28:44   
rija
Dr. Pustai Lidija je dermatovenerologinja v žuti kuči....

Dr. Pustai Cornelia pa zelo prijazna zobozdravnica v ZD, s katero po moje ne boš imela slabih izkušenj...

Tudi moja najhujša nočna mora je bila doma v ZD pri zobarjih.....samo babeuser posted image  ni več tam ......

< Sporočilo je popravil rija -- 22.6.2006 12:29:30 >

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2006 13:01:33   
KIRA
hehe rija, najbrž imaš pol v mislih isto zdravnico kot jaz. user posted image user posted image a da je več ni???

kako pa je pustajeva? se kaj igra z otroci, jih kaj heca, pa kakšno igračko pokaže lai samo "strogo" po predpisih???

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.6.2006 13:16:53   
rija
žJaz jo poznam osebno in je ena krasna, topla, prijazna ženska, s čutom za otroke....tako, da ti jo res priporočam.

Kera se je pa tebi zamerila? Meni vesna primoracuser posted image user posted image user posted image mi je na živo, z malo korajže pulila mojo sedmico...pa imam konjske zobe...

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2006 13:33:27   
KIRA
a, ne ne pol pa nisva mislili isto. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je bla ena druga. takšna močna - debela. pa tega je že dolgo. jaz sem že par le privat, pa me je tud tam strah, sam ne tako zelo.user posted image
nočem da se ta odpor do zobozdravnika prenese na tamalo, pa bi rabla eno fajn, prijazno takšno hecasto zdravnico/ka, ki res zna z otroki (kot recimo pediater - dr. Strupi) . pa čim delj vstran od zdr. doma.....

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2006 18:09:39   
ira
Daleč najboljši zobozdravnik za otroke: dr. Kulčar. Celo mojega mulca je prepričal, da mu je odprl usta.

Svet je lep!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?