|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v kolkih
21.6.2006 9:34:53   
ljubezniva
OJLA.
sem v 17.tednuuser posted image , že od samega začetka imam močne bolečine v kolkih. Kot krči, ki se nadaljujejo po celih nogah. Ponavadi me to prime ko ležim, sploh ne morem vstati, kašen krat tudi ko hodim. Ali je imela katera te težave? Bolečina je neznosna, ko prime sploh se ne moem premakniti.
mislite, da premalo gibam??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v kolkih
21.6.2006 11:19:00   
naja78
pikica moja.
meni se je pred 14 dnevi dogajalo isto.tudi opret se nisem mogla na nogo.
mislim da se moraš na to kar sprijaznit-širijo se medenične kosti.bo pa minilo in spet prišlo.
poskusi se razgibati,meni je sprehod zelo pomagal.

(odgovor članu ljubezniva)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.6.2006 11:58:51   
Naja30
Meni se je to dogajalo pred ene 14 dnevi, pa je po par dnevih minilo. Širijo se medenične vezi, kot ti je moja predhodnica napisala. dragi naj te malo zmasira, pa bo bolje user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.6.2006 12:23:49   
žanai
Ojla!

Ko sem bila jaz noseče, so me tudi matrali kolki. Opazila sem, da je bilo še slabše, če sem ponoči ležala na boku. Zato sem si ponoči med koleni dala eno blazino, pa je bilo potem čez dan malo bolje.

Sem pa imela te probleme 2 krat- na začetku in na koncu nosečnosti, pač takrat ti v krvi porastejo koncentracije hormonov, ki širijo vezi.

Saj bo! user posted image

Pa velik sončka!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.6.2006 17:37:02   
Anonimen
Če te že zdaj tako boli, kaj bo šele proti koncu nosečnosti? user posted image Takrat te bo začela boleti še trtica......Joj, če se zdaj spomnim nazaj...Proti koncu nosečnosti so bile tako hude bolečine, da sem ponoči jokala! Malo stisni zobe, če bo pa res preveč bolelo, pa lahko tudi kakšen lekadol vzameš. Ja, tudi meni je pomagalo, da sem med noge dala blazino. Aja, pa ful je bilo bolje, ko sem kupila mehkejšo vzmetnico!! Drugače pa je baje najboljša vodna postelja (če imaš dosti denarja)!

(odgovor članu žanai)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.6.2006 20:49:57   
karin412
Mene sicer niso tako bolele kosti, je pa definitivno pomagala vsakodnevna masaža hrbta, trtice, nog (masiral me je moj dragi), in pa blazina od Ariela za med noge med spanjem. Potem še kaka telovadba za raztegovanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.6.2006 10:27:07   
BarbaraE
Kot so ti svetovale že pred mano - med spanjem si pomagaj z blazino ali celo blazinami. Ajoj, če se spomnim, koliko blazin sem imela proti koncu nosečnosti. Se je mož že začel pritoževat, da ni več prostora v postelji. Jaz pa dve blazini pod glavo (dajala me je zgaga), pa eno med nogami (le-ta se je ponoči večkrat čudežno splazila na sredo postelje). user posted image  

Saj bo. Ne se dat. Drugače pa pomaga, če malo tu na RR "pojamraš" ali pa možu, pa naj te malo pocrklja. user posted image

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.6.2006 12:01:04   
kapesanta
mene tud vse boli - materinska blazina je pa zelo pomagala do 7,5M, zdaj pa zjutraj komaj vstanem... Se pa hvalabogu zlo hitr poštima, tko da ko pridem iz kopalnice že normalno funkcioniram - kolikor se to da z balonom v trebuhu.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.6.2006 22:59:52   
šnucika
Uf...raje se ne spominjam,kako je mene vse bolelo....sploh pa nekje od 30. tedna dalje.In kolki se mi še sedaj niso poštelali,še včasih bolijo in hodim po račje...pa je 6 mesecev od poroda in sem - 20 kg!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.6.2006 10:07:53   
ribica.
Tudi meni se je to dogajalo na začetku nosečnosti, tam nekje do četrtega meseca. Sem bila kot babica, ki ne more več hodit. V postelji sem se komaj obračala. Boleli so me prav kolki in kosti predvsem zadaj na riti, tik pod križem. POtem je minilo kar čez noč.

(odgovor članu ljubezniva)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Dvojčki, trojčki...
Ela123

Si želite, da bi bili noseči z dvojčki, trojčki, četverčki...

Da (40%)

Ne (60%)

Število vseh glasov: 302

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!