|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam na dopust v višku sezone - nič nimamo rez...
20.6.2006 15:42:23   
anckabancka
Ima kdo kak predlog? A smo mogoče že prepozni za dobit kaj primernega?

Šli bi nekam v Dalmacijo, po možnosti ne preveč daleč in to v terminu od 24.7. -14.8.

A je potrebno povsod rezervirat, ali se mogoče dobi še kaj frej tudi na vrhuncu sezone? Vesela bi bila, če kdo pozna koga, ki oddaja apartmaje...

Kamp ne pride v poštev, ker bi goro denarja zapravili še za opremo.

Ja, imamo pa enoletnega fantka in takrat bom dobre 4 mesece noseča...

Hvala za ideje...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam na dopust v višku sezone - nič nimamo...
20.6.2006 15:44:51   
total
Glede na to,da nimate nič v mislih kam bi šli,ti priporočam da greš na kakšno agencijo vprašat za kakšen apartmaj ali prek interneta mal pobrskaš,moja sestra je tudi šele zdaj rezervirala.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.6.2006 15:54:56   
Jančika_
Odvisno, kakšni avanturisti ste - mi smo šli lani zanji teden julija na blef v Dalmacijo (Drvenik) z enoletnikom. In ne, to ni bila moja idejauser posted image . Jaz sem hotela kaj rezervirati, pa nisem prek neta našla nič pametnega, tako da je pater familias odločil, da kar gremo, pa kar bo, bo.

Šli smo s prijatelji, ki so rezervirali v istem kraju že mesece prej. In smo rekli, probamo tu, če ne bo nič, pa gremo lepo po obali navzgor iskat. No, v Drveniku smo parkirali in vprašali strica, ki je pobiral parkirnino, če ve za kak apartma. Ga je imel kar on - tik za morjem, poceni, luštno urejen. V glavnem, obneslo se je. Nisem pa prepričana, da bi se česa takega spet lotilauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3
20.6.2006 16:22:14   
Maleal
Mi smo si prejšnji teden rezervirali apartma,gremo pa nasl.vikend v Vodice,če te zanima ponudba mi piši na zs,l.p.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.6.2006 17:10:36   
manca79
se še da dobiti, jaz sem šele prejšnji teden rezervirala.
Mal poglej na www.travel-tourist.com

lp
M.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.6.2006 19:38:13   
muki1
Jaz bi ti blef kar priporočila. Že nekajkrat se je obneslo, ponavadi vedno dobiš kakšen fantastičen apartma.
Mi gremo letos en teden prek agencije, ker smo si rezervirali First minute, res poceni..... en teden pa bomo že kaj našli, jaz se sploh ne sekiram, pa imamo tečno user posted image  dveletnico, noseča pa bom 27 tednov. Prišparaš, ker zdaj so cene pri agencijah res na vrhuncu.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu manca79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.6.2006 20:15:01   
Anonimen
Zadnji teden v juliju greš lahko tudi brez rezervacije.

Ko avgusta navalijo Italijani, jaz s tako majhnim otrokom ne bi šla na slepo, sploh če je to za 14 dni. Al dobiš kakšno "luknjo" al pa se vsaka dva dni seliš....

Neposredna povezava do sporočila: 7
20.6.2006 20:25:00   
marcela
Poglej na netu last minute ponudbo, Mi smo že 2 krat tako šli in se je cenovno res izplačalo. No čisto na blef jaz osebno ravno ne bi šla.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.6.2006 22:32:51   
skuštrana
No, ja...Če si velik avanturist potem lahko greš na blef. Vzdolž Jadranske magistrale se vedno najdejo stričeki in tetke, ki ob cesti ponujajo svoje apartmaje. Kakšni so ti app ne vem, ker nisem pristaš app, ampak bolj robinzonstva. Vse se da najti, je pa problem z majhnim otrokom..In ko nekdo vidi, da ti je res zadnja možnost ti zna nabiti ceno.
Saj, če sedaj rezerviš še sploh nisi pozna. Malo pobrskaj po netu, pokliči na kakšno agencijo pa bo.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.6.2006 10:31:04   
hati
Evo ene take, ki vedno uporablja metodo blef. Ma polna Hrvaška je praznih apatmajev. Od kar so naju v eni agenciji nasrali, se poslužujemo samo še tega. Plačam ko vidim kaj plačam. Pa niti minute prej. Ob vseh mogočih datumih sva že iskala apartma in ga vedno tudi našla. Le malce dobre volje je potrebne. Midva si zamisliva ceno in potem neki najdeva. Pogledava pa vedno več apartmanov in potem nekaj izbereva. In nikakor ne ostanejo samo še slabi apartmaji. Pa tudi da bi naju nekje do konca obrali se še ni zgodilo. Je pa res, da sva midva sama in ni problem, če za iskanje apartmaja porabiva kako uro več. Je pa res tudi to, da dalj kot eno uro nisva še porabila. Aha pa ne izbirava neobljudenih krajev. Še največ težav sva imela lani v Tučepih, ker sva želela tam ostati le tri dni. pa so vsi čakali, če bo prišel kdo za teden ali več. Vračala sva se namreč iz 10 dnevnega dopusta na Korčuli. Tako da, jaz priporočam tole varianto ''blef'' iskanja apartmajev.  Sicer sem pa popolni  ziheraš in še zapečkar. user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.6.2006 8:19:42   
andrea-2
Zdravo, mi hodimo že vsa leta v apartma v ZADAR. Imamo tudi enega1,5 starega otroka in 6 let. Sploh če si noseča, je ta apartma kot nalašč za vas: ima veliko teraso, polno zelenja, dvorišče super primerno za otroke, gril, zelo, zelo prijazni lastniki. Zelenjavo lahko dobiš pri njih, tudi ribe. Peljejo te s čolnom kamorkoli hočeš. Plaža je prodnata, na drugi strani pa je peščena (hotelska plaža) z igrali v parku. Termin sem preverila in je tudi še prost. Cena je 45 EUR. Če te zanima mi pošlji mail. Imam pa tudi polno slik, ki ti jih lahko pošljem na Mail.

Andrea

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?