|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS
20.6.2006 15:05:41   
Anonimen
Pozdravljene!

Meni se bliža pregled NS pa me zanima kako to poteka iz vaših izkušenj. Ali gre partner lahko zraven? Je to zunanji ultrazvok, dobiš kakšno slikico, ... Čim več podatkov.

Hvala in lep dan
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS
20.6.2006 17:27:17   
Dejča
Partner je lahko zraven, ultrazvok je zunanji in zelo podroben, dobiš pa tudi dve slikici - vsaj jaz sem jih. Plačala sem pa 12.000 SIT.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.6.2006 17:30:33   
Alisa
Vprašanja ki si jih postavila ti jih je že Dejča odgovorila. Lahko pa ti bo tudi že povedali ali je fantek ali punčka. Partner pa kar naj gre zraven, ker bo to njegov prvi stik z otročkom.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.6.2006 20:31:19   
Bonnie_RR
Nuhalna svetlina je zelo podroben ultrazvok, kjer lahko vidiš že celo prstke. Nama je zdravnica vse lepo razložila (zraven je bil tudi partner) in pokazala. Poslušali smo tudi utripanje srčka. Spola nisva hotela izvedeti, čeprav bi ga nama lahko že povedala. Vse skupaj traja nekje 20 minut, na koncu dobiš še slikce (2 ali 3), rezultate, plačaš 12 000 SIT in greš poln vtisov in vznemirjenja domov (no, ali pa še kam drugamuser posted image ).

Za partnerja je kar fajn, če gre zraven. Moj dragi je bil čisto ganjen...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.6.2006 20:51:34   
Mateja82
Pa prstke tud lahko prešteješ user posted image  . midva sva bla čist v oblakih, ko sva jo prvič  videla.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.6.2006 22:29:28   
natalia
zelo lepo je. partner naj bo zraven, pa prazen CD ali videokaseta.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.6.2006 22:15:16   
majas
To je eden od prvih tako lepih pregledov...jaz sem prvič slišala srček...
Parten pa gre seveda s tabo da tudi on vidi to malo bitje v tebi, da si vsaj malo predstavlja da je res nekaj notri...
Pa tudi slikico ti dajo...ti samo povej da ti je nepozabijo dati... jaz sem dobila samo eno pa sem bila prav žalostna ker jih imajo druge več...

(prazen CD in videokaseta- kaj ni to komaj kasneje na morfologiji in 3D UZ)

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2006 15:01:59   
ribicau
ojla!

Mene pa zanima, v katerem tednu  user posted image  ste bile, ko ste bile na pregledu NS?

LP

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.6.2006 7:05:07   
onina
Jaz bom takrat v 13 2/7.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.6.2006 8:46:52   
Mateja82
 v 12 tednu user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.6.2006 9:16:36   
naja78
Odvisno kako je beba obrnjena,delajo vaginalni uz,ker se bolš vidi.saj je revček velik le okol 5 cmm.user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......