|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pikice od ...
20.6.2006 10:37:01   
maretek
vročine??? Čeprav jo imam zelo malo oblečeno (samo bodi), smo v senci in čofotamo v vodi, so se pojavile pikice pod koleni in v predelu komolca. Možno je, da so od te vročine, ki nas obdaja zadnje dni. Ali ve te pikice s čim namažete ali pustite, da same izginejo?
Bolj bi me skrbelo, če bi bile te pikice znak alergije. Kako naj vem, ali je od vročine ali od alergije?
Kako zmešano napisano. Upam, da ste me razumele.
Ohladite se s kakšnim velikim sladoledom!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pikice od ...
20.6.2006 12:20:07   
Jagoda23
Od vročine po rokicah in nogicah ne verjamem da so, ker je koža na zraku. Prej bi lahko bilo od kakšne alergije, mogoče kakšne trave, če se igrate v senčki, lahko pa tudi od sončka. Če opaziš, da jo srbi je najverjetneje od kakšne alergije. Ponavadi jaz to nič ne mažem, pazim, da je koža umita (najbolje samo z tekočo vodo) in suha. Moj mali je zelo vroče narave in poleti, kar hitro dobi kakšne izpuščajčke. V vročih dneh ti odsvetujem da ji oblečeš bodi, ker tudi če je iz bombaža koža ne diha in se kar hitro pojavijo pikice. Najbolje je da ji oblečeš kakšno bolj ohlapno majčko in hlačke. Če opaziš, da ima kožo večkrat potno od vročine ti svetujem, da jo malo umiješ ali pa kar stuširaš tudi dvakrat na dan. S prijetno mlačno vodico.

Veliko prijetnih trenutkov v čofotanju in čim manj neprijetnosti vama želim. 

(odgovor članu maretek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.6.2006 23:08:43   
Eca
Hej!

Ja pikice so od vročine. Tudi mi jih imamo. Umijem jih s kamilicami, pustim na zraku da se posuši koža in potem namažem z Bepantenom. Po enem dnevu izginejo.
Če ne izginejo, pol je verjetno kaj drugega.

Lp, Eca

(odgovor članu Jagoda23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2006 19:36:26   
Anonimen
Mi jih imamo ogromno. Po rokicah, vratu, prsih in malo po hrbtu. Sem bila pri pediatru, pa je rekla, da če pikico pritisneš (narahlo) in da takoj izgine (no, za sekundico), potem je to vročinska pikica. Drugače je pa alergija. Alergija je pa ponavadi okoli ušes.
Je pa nam rekla, da vročinske pikice ne izginejo takoj. Naj bi obstale tri dni oziroma tudi tako dolgo, kolikor je pač vročine zunaj.
Aja, pa še tole: če bo zjutraj manj pikasta ali pa sploh ne bo, potem so vročinske.
Probaj jo večkrat malo osvežit s hladno vodo. Pa rajši nič ne mazat, ker namazana koža še slabše diha.

(odgovor članu Eca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Kdo?
Erin

Kdo obišče decembra vašega otroka oz mu prinese darila?

Miklavž (17%)

Božiček (8%)

dedek Mraz (8%)

vsi trije (22%)

Miklavž & Božiček (37%)

Miklavž & dedek Mraz (8%)

Število vseh glasov: 315

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!