[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.6.2006 9:36:40)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

lelaval -> RE: Cepljenje novorojenčka (20.6.2006 9:40:20)

Mene so vprašali, če je kdo od sorodnikov obolel - potem bi jo cepili, sicer pa jih res več ne cepijo

Bonnie_RR -> RE: Cepljenje novorojenčka (20.6.2006 20:24:33)

Jaz sem dobila za izpolnit kratek vprašalnik in na podlagi odgovorov, tamalega niso cepili.

LP

Mateja82 -> RE: Cepljenje novorojenčka (20.6.2006 20:44:56)

Ceplenje je prostovoljno. Men so dali vprašalnik za izpolnit, kljub temu da ne spada pod rizične smo se odločli da jo damo cepit. Cepljena pa je bila šele v drugem mesecu, ker počakajo da dobijo sedem kandidatov, da se jim splača odpreti stekleničko s cepivom.

Golobček -> RE: Cepljenje novorojenčka (20.6.2006 21:58:57)

Tudi v Celju ti dajo za izponit vprašalnik. Slovenija ne spada med ogrožene države, ker pa je danes čedalje več bolezni ,k nam pa prihaja čedalje več tujcev je kar priporočljivo da daš otroka cepit. V Celju cepijo vsako sredo, je samoplačniško  stane pa 4.000,00 sit. Mi smo ga dali cepit ,ker nam je tako svetovala tudi na posvetovalnici.

natalia -> RE: Cepljenje novorojenčka (20.6.2006 22:28:25)

niso cepili.

mateja78 -> RE: Cepljenje novorojenčka (21.6.2006 10:45:42)

Živjo!
V celjski porodnišnici je cepljenje tudi prostovoljno. Mojega malčka so cepili drugi dan po rojstvu kar v porodnišnici plačala pa sem samo 1.600 sit.

LP MATEJA

sarazan -> RE: Cepljenje novorojenčka (21.6.2006 15:13:51)

V Ljubljanski porodnišnici sem dobila v podpis izjavo, da ne želim cepiti otroka. Če bi želela, da mi otroka cepijo, izjave ne bi podpisala in otroček bi dobil cepivo.

Na izjavi je bilo tudi navedeno, da se cepljenje priporoča, če v družini obstaja ta bolezen (tuberkoloza) oziroma smo pred kratkim bili ali bomo kmalu šli v dežele, kjer je ta bolezen pogosta (predvsem tretji svet). Države so bile tudi naštete.

allj -> RE: Cepljenje novorojenčka (21.6.2006 23:13:30)

Smo cepili.
Dej, vtipkaj v iskalnik TBC ali tuberkoloza, je bilo že full povedanega, da boš izvedela VSE, od vzrokov, posledic, cen, tel. številk,.....Res vse.  lp

Stran: [1]