VZTRAJNE - 51.dan (Š) (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

tejčica -> VZTRAJNE - 51.dan (Š) (20.6.2006 7:32:00)

Jutro punce!

Kaj bomo danes dobrega papale? Mene mika krompirček, ravno tako pa tudi rižotka. Sem si zadnjič tako dobro naredila (z grahom in bučkami), da me danes spet mika. Pri takih dobrotah kot si jih pri tej dieti lahko privoščimo dejansko nimaš občutka, da si na dieti.

Sedaj na kolo, potem bo sledila kavica (danes brez mleka) in pa jabolko - spet. Danes moram iti pa res v trgovino. Pri vsem tem sadju ki je sedaj na voljo jaz meljem jabolka.

Mi pa danes že sedaj zjutraj želodec stoka, tako da si bom čez dopoldan privoščila še kakšno sadno malico.

Pozdravček!

Tejči -> RE: VZTRAJNE - 51.dan (Š) (20.6.2006 7:40:05)

Dobro jutro,

danes sem zgodnja, spala nisem nič in sem se še bolj utrujena zbudila kot sem šla spat[sm=zaspan.gif] Ponoči je moj tako kašljal, da sploh nisem mogla spat, zdaj pa nad nami tako ropotajos  stoli, da ni možno spat. Pa še ponoči sma mogla met okno zaprto (zaradi mojega) in sem komaj dihala-če bo danes tako, grem v dnevno spat-magari na pod, samo da spim.
Malo sem zalutala s teme-dieta-kaj je že to?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Včeraj se nisem držala, ampak sem jedla samo 2 krat in to tako malo, da se danes pozna na tehtnici. Danes pa bo tako:

Z: mandarinin kompot
K: murkim zos in pire krompir (pa vrjetno kakšna pečena perutnička, ki se ji ne bom mogla upret)
V: še ne vem (se mi pa že zdaj lušta pomfri)

Lep dan vsem!

Stran: [1]