Anonimen -> RE: Preživnina in ostalo (20.6.2006 12:17:43)
|
Tretja anonimna sem in odgovarjam: ja, vse urediš na sodišču, dobiš šimelj, po katerem spišeš "svojo zgodbo" in to je to, dobiš datum za narok, to je na Slovenski 41, kjer je družinsko sodišče in tam sodnica sprašuje, vidva odgovarjata, seveda se morata med seboj strinjati, pri kom bodo otroci živeli, koliko bo On plačeval na otroka, in potem sodnica presodi, ali je znesek preživnine tam nekje pravšnji glede na njegov OD in tudi glede na tvoje stroške. To je to, dobiš pravnomočen začasen sklep, kasneje še unega ta pravega. No, ampak moj je potem zunaj, ko sva čakala itak rekel, da jaz pa vem, da mi toliko kot je tam zapisano ne bo mogel plačevati, da bo manj, da bova drugače kompenzirala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] - in kaj zdej, nimam časa za tožbo, nimam živcev za to, čeprav gre za najina fantka. Dobro uredi, ker tako kot se bosta zmenila, tako naj bi potem tudi bilo... Jaz sem bila vseno pred tem na CSD, pa tebi ni več treba tja...samo blebetanje in prežvekovanje že vsega izrečenega, lepega in slabega...
|
|
|
|