Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: link-KITAJSKE ČRKE?!?!?! 19.6.2006 22:16:36
|
|
|
|
Moyca_
|
sem imela pa sem zbrisala- Bagi ve
|
|
RE: link-KITAJSKE ČRKE?!?!?! 21.6.2006 10:09:47
|
|
|
|
sanasan
|
v kitajščini se čisto lepo napiše lin!!! mimogrede, kitajščina je zlogovni jezik, nima abecede ampak uporablja znakovni zapis; vsaka pismenka-znak ima svoj pomen je beseda zase. lahko uporabiš kar ti je je že poslala spacey in pomeni 'lep žad', če pa misliš na priimek (lin je tudi pogost priimek) pa uporabi zgornjo pismenko brez prvega znakca in dobiš 'gozd' !!! tista enaka znakca pomenita namreč skupaj gozd, posamezno pa drevo oz.les.
|
|
|
|
RE: link-KITAJSKE ČRKE?!?!?! 23.6.2006 12:36:45
|
|
|
|
lin
|
Hvala vsem
|
|
|
|
RE: link-KITAJSKE ČRKE?!?!?! 11.9.2007 21:03:02
|
|
|
|
Marcho
|
ka bi mi lahko kdo poiskal črka za tatoo za ime MARCHO ALI PA MARINprosim o.hvala
|
|
|
|
RE: link-KITAJSKE ČRKE?!?!?! 11.9.2007 22:29:14
|
|
|
|
ellie
|
Mi smo enkrat imeli v vrtcu na obisku kitajko in je vsem otrokom napisala njihova imena s kitajsko pisavo. Je pa imela kar nekaj problemov s črko Z, je rekla da to pri njih ne obstaja. Tak da če ni druge varjante, se stopi do ene kitajske restavracije, kjer so kakšni starejši kitajci, in se njih prosi za to. Ta je bila presrečna, da smo njeno družino povabili v vrtec.
|
|
|
|
RE: link-KITAJSKE ČRKE?!?!?! 21.1.2008 23:03:11
|
|
|
|
ShArk
|
cer..mene pa tudi zanima sem mel ze dolgo casa nazaj voljo in denar in use zeljo pa itd. da se grem tetoverat samo se potem nisem sel :D.zdaj bi pa rad si napisal ( MIĆO) na roko pa ce kateri/ra ve kako oz.kasne crke so (znaki) pa ce bi se lahko naslo to??hvala ze vnapej.:Dcaw
|
|
|
|
RE: link-KITAJSKE ČRKE?!?!?! 23.1.2008 20:52:58
|
|
|
|
ShArk
|
u vidm da tle zlo radi pomagae pa to..hvala useen..cao
|
|
|
|
RE: link-KITAJSKE ČRKE?!?!?! 4.7.2011 20:50:31
|
|
|
|
zanr.comedy
|
Živjo, mene tudi zanima, če kdo ve, kako bi napisal moje ime--Žan z kitajskimi/jap črkami? Če mi lahko kdo napiše. Hvala vam
|
|
|
|
RE: link-KITAJSKE ČRKE?!?!?! 27.11.2011 10:39:40
|
|
|
|
spider man
|
ali gdo ve za kako stran ko so napisane kitajske črke in pomen
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?