smokva -> RE: Kje ste se poročili? (26.6.2006 10:37:29)
|
V Kamniku je cena, ce se zelis porociti izven uradnih prostorov, cca. 35000 sit. V primeru, da se se kak par poroci na isti dan, tudi zunaj uradnih prostorov, se stroski razdelijo. Opravno takso placas dvakrat po 7560 sit, enkrat za prosnjo in drugic za vlogo. Vse ostalo je odvisno kaj si zelis. Ce imas konkretno ohcet, ne vem 60 in vec ljudi, pa recimo hoces imet profesionalni bend, te samo ta lahko kosta tisoc evrov. Konkreten šopek za nevesto in tri tamale za zenina in price pridejo tam od 15 do 20 tisoc. Hrana je lahko od 5.000 na osebo do 10.000, ekstra se ponavadi placuje pijaca. Pol je tu se obleka, pa njegova obleka, po moznosti fotograf (od 60 tisoc nadalje), torta (600 sit po kosu, glede na stevilo oseb), konfeti,... Mali miljon stvari. Ne se prestrasit, ker sem pisala res cene na katere sem jaz naletela. Pol se pa seveda odlocis po svojih zeljah in zmoznostih. Vse lahko skombiniras, da pride konkretno ceneje. Npr. kak prijatelj kot fotograf, domača torta, pri sivilji ali doma sesita obleka, gostilne ponavadi tudi ne zaracunajo najemnine, ce pripeljes svate k njim jest. Drugje seveda mastno zaracunajo gostinsko uslugo. No, to je z moje strani - pa vso sreco!
|
|
|
|