copka -> RE: jezna sem (19.6.2006 17:26:07)
|
ne vem ti svetovat, ti pa bom opisala mojo situacijo, pa bos morda nasla kaksne podobnosti. Nasa hisa je na kriziscu dveh cest. In jaz sem vedno mislila, da je cela parcela nasa. Pa ni tako. Nasa parcela je bila v osnovi veliko manjsa, ko pa so mimo speljali obe cesti, pa so ju premaknili vsako za ene 5 metrov stran od nase hise.Tako smo mi pridobili veliko povrsino, ki pa ni nasa, smo pa posadili drevesa, zivo mejo in je kot nasa. Pred leti nam je koncno uspelo kupit zemljisce ob eni cesti, ob drugi pa se ne- pa verjetno je ne bo obcina nikoli rabila. Fora pa je ta, da gre po nasem na novo kupljenem zemljiscu elektrika in voda, ki napaja skoraj celo blokovsko naselje, zato ce je kaksen problem pridejo z buldozerji na krizisce teh dveh cest( ta del se ni nas) in razrijejo kot rabijo, pozimi zvozijo sneg- za to se bom pritozila na komunalno, saj je tako ovinek nepregleden. Se ko smo delali garazo na nasem zemljiscu, so nam dovolili narest samo leseno konstrukcijo, ker ce zabetoniras je kao za vedno- spodaj pa elektrika.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Moj nasvet- najprej se natancno pozanimaj- ce je vse vase, potem preveri ali je v zemlji kaj pomembnega. Ce pa res mislis, da bo voda tekla na vas vrt in zato morda ogrozila stabilnost in lastnosti hise, pa se cimprej pritozi, saj njihovi posegi ne smejo ogroziti vasih zivljenj. Srecno!
|
|
|
|