marcela -> RE: žuranje-moja zgodba (20.6.2006 17:55:05)
|
Popolnoma nič ti ni treba imet slabe vesti, če si kdaj privoščiš žur, ker si s tem napolniš baterije. Vsak človek rabi kdaj čas le za se za svojo dušo ne glede na spol.Ni pomembno ali greš v disco, na vaško veselico, v gledališče ali morda celo na moški striptis, pomembno je le, da je po tvojem okusu in se imaš lepo, ker le zadovoljna ženska lahko daj otroku vse kar potrebuje za svoj razvoj. Pa ne mislim to na materialne dobrine. Poskušajta se že v naprej pogovoritr za dneve, ko greš ti ven in, ko gre on. Midva imava tak dogovor. Stara sem 35 let, mama treh otrok in še zmeraj hodim zvečer ven, res že dolgo ne v disco, ke rme osebno ne mika več. Nikoli nisem drugi dan, kot, da bi me vlak povozil, temveč polna energije in novega delovnega elana. Sem edino pristaš z glavo na zabavo. S tem mislim le, da sem proti vožnji po vplivom alkohola, razbijanju svetilk in opijanju do jutranjih ur tako , da potem cel dan ni oseba ne glede na spol sposobna poskrbet zase , kaj šele za otoke. Ker pa ti tega ne počneš, res ne vidim zadržkov, zakaj ne bi smela žurat, čeprav si že mama.
|
|
|
|