lučka 25 -> RE: DARILO ZA VZGOJITELJICE (25.6.2006 20:56:23)
|
Sem vzgojiteljica in otroci ter starši so nama ob koncu šolskega vsaki podarili lončnico s suhim aranžmajem, bon za 3000 sit (vedo, da imava obe radi rože) ter tisto kar je najlepše: album z risbicami otrok spetimi v knjigo, na prvi strani je pesmica, ki jo je sestavila ena od mamic in se nanaša na naju, ter fotografijo otrok in naju v velikosti A4 formata. Ta album mi bo ostal večno v lepem spominu. Dve leti nazaj, ko sem delala še v drugem vrtcu in smo se s starši zelo dobro zastopili in so vedeli, da ne bova s sodelavko sprejeli nobenega darila, so nama na zaključnem srečanju podarili zelooo veliko torto. Namen tega pa je bil, da se otroci in ostali posladkamo in je bilo hkrati to darilo za vse nas, še posebej za otroke, ki še nikoli niso videli tako velike torte. Mislim, da smo vse vzgojiteljice, učiteljice,... če dobimo darilo vesele, da je to resnično malenkost in najlepše je, če je to prijazna beseda staršev v podrditev, da so zadovoljni z nami, ali pa nekaj kar otrok naredi sam. Pa lepe počitnice (delovne ali ne) vsem skupaj!
|
|
|
|