Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice nad 35-še kakšen otroček? 23.6.2006 19:11:20
|
|
|
|
Anonimen
|
BARBS - A ti imaš tudi Aleksa, no samo da imam jaz Alex-a, obema je pa skupno to, da sta oba požrla sireno. Moj je morda kar kakih 10 naenkrat pogoltnil. Odkar sem pred desetimi dnevi iz porodnišnice prinesla Nino je tu zijanje, tuljenje, vpitje, ...a obstaja še kak pridevnik. Skratka, noro... Sem pa zanosila, ko je imel Alex 9 mesecev, no zdaj je star 18 mesecev. Meni je super, če bi le malo manj vpil, oz. verjetno je ful ljubosumen. Torej, še enkrat povem, da me leta niso nič ovirala in vem da bo čez eno leto super, ko bo tamala večja in se bosta lahko skupaj igrala. Tako zelo lepo je imeti dva otročka, da se kar odločite za še enega, tista ki si to želi. Super je, vam povem, leta me pa nič ne motijo. Ko sem bila mlajša sem bila preveč egoistična in sem rada lutala, zdaj pa sem prava skrbna mamica
|
|
|
|
RE: mamice nad 35-še kakšen otroček? 23.6.2006 19:16:08
|
|
|
|
Anonimen
|
zdaj boste pa že res rekle da ful težim a prej nisem vseh postov prebrala. Tudi jaz sem ob prvi zanositvi ostala brez službe, kasneje pa še moj mož. Pa vendar, želja po otrocih je bila močnejša. Še vedno sem brez službe, saj sem takoj zanosila in pojma nimam kako bo... Šnucika, ful imaš lepo punčko, sem šla pogledat tvoj album, prava mala princeskica...
|
|
|
|
RE: mamice nad 35-še kakšen otroček? 24.6.2006 18:09:27
|
|
|
|
anajmad
|
Jst sem se za drugega otroka odločila,oz.nama je ratalo v poznih 30h.Skoz sem si govorila,če bo v tretji nosečnosti šlo vse b.p.,bi se takoj odločila še za enega. Vem,da mojo zgodbo poznaš (sinčka izgubila v 24. tednu,hčerkico rodila v 26. tednu) in sedaj niti pod razno se ne bi odločila še za enga otroka. Toliko komplikacij,ki sem jih dala skozi,ne privoščim nobenemu. Ni pa rečeno,da bi jih imela vsaka. Povem ti,da sem se v teh dveh letih v duši postarala najmanj za 30 let. In tudi,ko sem bila toliko časa v bolnici,ko sem videla kakšne stvari so se dogajale tam,me je vse minilo. Če si psihično zelo pripravljena,potem ni ovir še za enga otročka. Ampak moraš biti zelo močna. en lp D.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.