Anonimen -> RE: Proti pedofiliji - referendum! (19.6.2006 18:41:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Bom jaz "zatežila" JakiRR (AlešaRR ni več med šefi). Lahko si pa vzamem čas, pregledam kazenski zakonik in zakon o kazenskem postopku (to je pravzaprav vse) in napišem predlog novega zakona in ga objavim tukaj. Kar se mene tiče, lahko naprintam tudi obrazce za podpise in se pozanimam, kaj vse je sploh treba narediti, da se "naredi" referendum, ker o politiki pa res nimam pojma. Ampak za tako stvar sem se tudi politike pripravljena naučiti. Poznam enega, ki je v SMS (Stranki Mladih Slovenije) in bi morda z njegovo pomočjo lahko to naredili pod njihovim okriljem. On bi mi več vedel povedati o tem. Če ste za, kar povejte. Takoj, ko bo Marcel v Londonu, se lahko začnem ukvarjati s tem. Pa mater, da bomo sesuli te proklete prasce. Pa da me ne bi kdo tukaj slučajno brisal zaradi izražanja, ker bom jaz potem pobrisala celo RR. Tole so še premili izrazi za te... ah, ne, ne bom napisala, ker bo potem res še kaj... Kerensa sej pozanima se lahko jaz tudi (brezplačna pravna pomoč - če že imam to možnost zakaj je ne bi izkoristila a ne?) Za predlog novega zakona....jaz bi pri tem vpletla kakega pravnika, ki se na zadeve spozna, pa da nam (če ne drugega) svetuje kako napisat. Ker kolikor jaz vem mora bit to ful precizno pa natančno pa nevem še kaj vse napisano. Bom vprašala pravnike, ki jih poznam. Za SMS bi pa jaz tako rekla. Takoj ko bomo vpletale razne stranke bomo izgubile glasove. Ne vem no, sam meni se zdi bolje, da to naredimo res samo kot "civilno pobudo" za spremembo zakona. Sicer pa tudi jaz sem pripravljena preštudirat tale zakonik in te fore. Ampak potem... čez poletje.
|
|
|
|