|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dopust pri tašči
19.6.2006 19:52:45   
Marogica
Eh, Tašonka draga, nisem huda, samo vročina me daje-ne zunanja, temveč telesna, pa je očitno to posledica mojih odgovorovuser posted image . .....ali pa je samo izgovor....
Moram priznati, da pri takšnih starih starših, kot jih ti opisuješ, bi tudi jaz imela pomiselke. Res. Vendar je problem v tem, da mnoge mamice imajo "normalne" starše, samo, da one tako komplicirajo, da na koncu čudni izpadejo.
Kaj hočemo, vsak po svoje, čisto prav tako ali tako ni nikoliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.6.2006 0:23:09   
Margareta
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Uf si huda, Marogica.user posted image  Sej pravim, velik je teh ko-jev ali pa če-jev pravzaprav. Jaz je svoji tašči in tastu ne dam med drugim tud zato, ker sta hotla tamali že pri 4 mesecih dat vino, pa sladoled itd., svakojako svinjarijo, ko še niti probala ni ničesar drugega kot mleko. In me ne eden ne drugi absolutno nič ne upoštevata, pa moža tud ne. Samo da hrbet obrnem, naredita po svoje in jima je ne pustim niti za pol ure brez nadzora. Ne še. Če bi bla pa onadva normalna, bi pa mogoče razmislila o tej opciji.

Jaz tudi ne. No, našemu sta ponudila vino šele pri enajstih mesecih. V smislu - naj malo proba, pa za zobke je dobrouser posted image

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.6.2006 0:33:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Vendar je problem v tem, da mnoge mamice imajo "normalne" starše, samo, da one tako komplicirajo, da na koncu čudni izpadejo.
Kaj hočemo, vsak po svoje, čisto prav tako ali tako ni nikoliuser posted image

To se pa strinjam.user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
20.6.2006 20:52:06   
Bonnie_RR
Starši "normalni" ali ne, jaz svojega pikca ne bi dala nikamor za tako dolgo. Za kakšno popoldne že, za več pa ne.
Res pa je, da moj tamali ni težaven in se mi ni treba nič "spočit" od njega. Tako ga dam v varstvo samo včasih za kratek čas (ko je nujno), drugače pa midva skupaj uživava...
Kljub temu da je zdaj še mlajši, ga tudi kasneje ne mislim pri nikomur puščat za tako dolgo. Ne vem zakaj, če pa imam sama čas...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
21.6.2006 11:22:19   
coco
Jaz ga tudi ne bi dala, saj težko verjamem, da otroka dovolj poznata in obratno, če se vidijo le 3x na mesec. Kako bi onadva skrbela za otročka pa je čisto odvisno od njunih izkušenj. Če že od lastnih otrok nista ´servisirala´ in čuvala majhnih otročkov, potem sploh ne bi pustila svojega user posted image  z njima za toliko časa......
Mene bi pobralo od skrbi!
lp

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
22.6.2006 15:25:44   
tea01
jaz mislim, da problem predvsem v tem, da sta to tašča in tast in ne naše mame in očetje, katerim z veseljem zaupamo naše otročke. Pa naj bodo še ne vem kako čudni, so le naše mame in očetje. Tašča ima pa že tako ali tako čuden prizvok!

(odgovor članu coco)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.6.2006 19:32:04   
Anonimen
Ma jaz jim ga NIKOLI NE BI DALA. NI ŠANSuser posted image

Dojenček je premajhen, si zamislim mojega Alexa kako bi tulil, če me ne bi videl en dan, pa je star 18 mesecev. Ti povem, pred 10 dnevi sem rodila in me ni videl 4 dni.

Ko sem se vrnila je bil ful čuden, kar od mene je šel, prej je skoz govoril mama, mama, zdaj ga nisem več tega slišala reči. Verjamem da je ljubosumen ker je dobil sestrico, je pa najbrž tudi jezen, ker njegove mamice ni bilo ob njem in se zdaj FUL trudim, da spet vzpostaviva odnos pred porodom, pa kar ne gre.

Skratka, NE DAJ GA, je še PREMAJČKEN!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Počitniško varstvo
Michonne RR

Ali je bil vaš otrok vključen v kakšno počitniško varstvo med poletjem?

Da (39%)

Ne (61%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!