Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Napis na majico za roj. dan 16.6.2006 20:57:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Enkrat je ena spraševala, kaj babici napisati na majico za rojstni dan. Pa ste ji potem svetovale razne kratke stavke, kot npr. Najboljši babici ipd. Spomnim se, da je Muki 1 tudi nekaj napisala. Ena je pa potem prilepila nek link, kjer se da, te majice izdelati. DAjte mi prosim pomagajte, ker sem že vse prerešetala, pa nikjer nič našla. Zadnjič mi so mi dekleta dale tudi par linkov, kjer tiskajo na majice, pa noben ni bil pravi. Jaz bi rada imela na majici natiskano fotografijo od Maxa in zraven še kaj pripisala. ME pa že malo čas preganja, ker ima mami rojstni dan v nedeljo pa bi ji rada to podarila. TNX
< Sporočilo je popravil puncica -- 20.6.2006 11:08:18 >
|
|
|
|
RE: A se spomni katera teme - lepo prosim 18.6.2006 14:43:36
|
|
|
|
Anonimen
|
URSKA pa sej ti lahk to naprintaš na tak papir ki se potem zalika na majico. Papir pa kupiš v vsaki računalniški štacuni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ime za punčkopathraZa najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.Klara (
35%)
Olivia (
40%)
Serena (
7%)
Sabrina (
19%)
Število vseh glasov: 168Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!