Anonimen
|
Še to sem se spomnila. mogoče ti pride prav: - Vgradni hladilnik LAHKO daš zraven pečice, ker imajo današnje pečice narejene tako, da so toplotno zelo dobro izolirane. - Če boš kuhinjo dala delat, mizarju posebej povej, da mora v vgradni omarici za hladilnik narediti nekoliko večje prezračevalne odprtine. Se je že zgodilo, da so ljudje pri mizarjih naročili vgradne omare za hladilnike, mizarji pa so naredili majhne prezračevalne ali pa jih sploh niso ( ) in so se potem hladilniki pregreli in posledično okvarili. - Mikrovalovna v kombinaciji s pečico se da dati v omarico tako, kot si narisala. Se dobijo za to kombinacijo posebej narejene omarice. - Jaz imam drugače kuhinjo narejeno podobno kot ti, le da je hladilnik na drugi strani, poleg štedilnika, vmes je še ena omarica. Pa mi je to optimalno, vse skupaj tvori en trikotnik. - Otok (in šank) je pri vseh proizvajalcih precej draga zadeva. Lahko pa narediš otok tako, da ga sestaviš iz običajnih omaric, npr. na eni strani omarica za štedilnik in na obeh straneh izvlečni omarici 30 cm, na drugi strani, obrnjeni proti jedilnici pa dve omarici širine 60 cm. Čez daš pult, ob straneh pa zaključne letve. To je cenejša varianta, možno je sicer, da ti prodajalec reče, da se to ne da narediti, vendar moraš vedet, da prodajalci delajo na provizijo: dražje kot prodajo, več zaslužijo. - Kakorkoli se že boš odločila, mora biti všeč tebi, ker boš tam preživela največ časa. - Pri nekaterih firmah lahko za zadnjo steno naročiš posebne plošče v različnih barvah, ki nadomeščajo ploščice. Videti je res svetovno! - Če boš steno pobarvala črno, bi bilo mogoče dobro pod celotno dolžino visečih omaric namontirat lučke, da malo razbijejo kontraste. Te lučke se ne splača kupovati v kompletu s kuhinjo, ker ti jih mastno zaračunajo.
|