otroški pograd (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


lear -> otroški pograd (15.6.2006 20:57:25)

Živjo...

Zanima me naslednje, imamo 18 mesečnika in konec leta pričakujemo naraščaj, tako da razmišljamo o nakupu pograda, ki bi zadostil prostorski stiski. Ali obstaja pograd, ki bi bil v stvari primeren za dojenčka in za našega smrkavčka, ki bo konec leta napolnil dve leti. Nekje sem slišala, da obstajajo otroške posteljice (pograd), ki so primerne za dojenčka in nekoliko starejšega otroka, ampak ti klasični niso primerni, ker dvoletnika težko namestiti na zgornjo posteljo.

Torej nekaj takšnega, pograd, zaščiten z višjo ograjo.

Hvala za odgovor...

Lea




žiža -> RE: otroški pograd (16.6.2006 0:31:35)

To zanima tudi mene. Čeprav se mi zdi bolj malo verjetno.




skuštrana -> RE: otroški pograd (16.6.2006 7:17:15)

Kaj pa če daš kaj takšnega naredit kakšnemu mizarju?




sazi -> RE: otroški pograd (16.6.2006 9:44:46)

Družina, pri kateri sem bila več let varuška, je živela v 1-sobnem stanovanju in vsi so spali v isti sobi. Med hčerkicama so imeli 18 mesecev razlike in takoj, ko se je rodila 2. so si omislili pograd. Pojma nima, ali so ga dali narediti ali so ga kupili, je bil pa iz jogijev 140/70. Spodnja postelja je bila čisto na tleh in tam je spala mlajša punčka, za na zgornjo posteljo so imeli pa stopnice selo strmo zavite iz kock, na vrhu stopnic pa ograjco. Seveda je bil pograd z ograjo zaprt precej visoko, da je bila starejša punčka čisto varna. In tako so spali dokler starejša ni bila stara 4 leta, potem so se pa preselili in ukinili pograd.




katjandraž -> RE: otroški pograd (16.6.2006 21:09:49)

Prijateljica ima pa na zgornji postelji [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], spodaj pa starejšo hčerko. Višina zgornje postelje je taka, da z lahkoto položi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ograjico pa ima tako, da se "odpne", da ji ni treba se čez stegovat. Dali so jo pa nekomu narest. 




Stran: [1]